Sunteti in categorie: Moda

Transforma-ti fetita in vedeta de ziua ei! + 20 Idei de tinute

rochite pentru fetite
Ziua copilului este una magică, atât pentru adulți cât și pentru copii: este acel moment în care îmbrățișează speranța viitorului. Când observi că a mai trecut un an al piticului tău... te dezbraci de gânduri și trăiești. Este ziua în care fiecare își permite să viseze la ce va deveni copilul său și nimic nu este imposibil.
Pentru fetițe, extaziate de poveștile balurilor, de Cenușăreasa, Sofia și Elena din Avalor, aniversarea zilei de naștere poate reprezenta o ocazie deosebită de a străluci. Dacă la o nuntă ea nu trebuie să pună în umbră mireasa, la o aniversare oarecare trebuie să fie mai prejos decât sărbătorita… de ziua sa poate fi, în sfârșit, în centrul atenției. Este o sărbătoare atât de personală și atât de intimă încât nimic nu ar putea-o opri din a trăi emoțiile și bucuria unui bal, în adevăratul sens al cuvântului (chiar dacă poate nu are decât 5 ani). Ce părinte nu-și dorește ca fetița lui să fie fericită și să simtă că lumea este la picioarele ei?
 
Transforma-ti fetita in vedeta de ziua ei  20 Idei de tinute

Încrederea în sine se construiește din copilărie
Sunt foarte multe resurse de parenting care indică faptul că un copil liber, căruia i se împlinesc cu dragoste și înțelegere visele, se va transforma într-un adult de succes. Societatea s-a schimbat, iar parentingul negativ a fost încet, încet, eliminat. Tot mai mulți părinți îmbrățișează dezvoltarea personală și înțeleg cât este de important să își asculte copiii, să aibă o comunicare bună cu ei și să le permită să viseze cât mai sus. Pentru că un copil care visează și este încurajat, va dezvolta cea mai multă încredere în sine.
 
Alegerea ținutei pentru petrecerea de ziua de naștere: activitate de conectare între mamă și fiică

Alegerea ținutei pentru petrecerea de ziua de naștere: activitate de conectare între mamă și fiică
Și pentru că să o ajuți să se definească nu înseamnă să îi faci cu orice preț toate ambițiile, ci dimpotrivă, să o încurajezi să îți exprime dorințele ei și motivele pentru care îi plac anumite lucruri, alegerea unei ținute poate fi o activitate extrem de constructivă pentru relația voastră. În acest sens, înainte de a decide tu cu ce se va îmbrăca ea, ai putea să privești această misiune ca pe una de conectare. Nimic nu se compară în lume cu relația dintre o fată și mama sa. Alegând rochița aniversară împreună puteți pune bazele unor ritualuri extrem de utile.

Aactivitati de conectare între mamă și fiică
Cu această ocazie o poți întreba cum s-ar vedea ea, poți nota tot ce îți spune că i-ar fi pe plac și, mai mult decât atât o poți întreba cum crede că s-ar simți în fiecare rochie pe care o vedeți, ca în final să alegeți exact rochița perfectă.
 
Ținute de prințesă atât pe gustul fetițelor, cât și al părinților
Și pentru că mulți părinți se tem de alegerile fetelor lor și vor să se asigure că le dau un start bun, uite câteva idei de rochii pentru fete, inspirate din poveștile și desenele animate atât de iubite de cele mici, care cu siguranță îi vor încânta și pe adulți:

Rochițe simpliste
Rochițe simpliste

Simplist nu înseamnă lipsit de detalii. O rochiță deosebită și delicată ce pune accentul pe materialele de înaltă calitate.

Rochițe deosebite pentru fetite
Rochițe deosebite

Această rochiță va impresiona prin detaliile sale. Orice fată se va simți ca o adevărată prințesă a balului, rafinată și sofisticată, totodată. Denotă bun gust și rafinament. Și deși are trenă, este mai ușor de purtat decât pare.

rochi539e_de_minimireasa_deosebite_pentru_fetite_400
Multe fete ajung să se căsătorească prematur dintr-o dorință mult prea obsedantă de a fi mirese. Aceste rochițe le dau ocazia să-și împlinească visul la vârsta potrivită, fără a mai fi nevoite să suporte consecințele unei decizii pripite. O rochie care mereu va fi o decizie inspirată.

modele de Rochițe mamă-fiică
Rochițe mamă-fiică
Nu în ultimul rând, pentru consolidarea relației voastre, un set mamă-fiică poate fi soluția perfectă!

Rochițe mamă-fiică
Nu uita, ea va fi prințesa, dar tu vei fi regina balului!
Surse foto: Juliakids.ro
Citeste si: Cu ce iti imbraci fetita in 2020! Tendinte fashion pentru copii!

 

Sursa: Transforma-ti fetita in vedeta de ziua ei! + 20 Idei de tinute