Sunteti in categorie: Moda

5 argumente imbatabile pentru a purta sandale si pantofi din piele la munca

sandale-dama-talpa-joasa-piele-naturala
Incaltamintea din piele este foarte populara si chiar favorita persoanelor care au locuri de munca active sau care au nevoie de pantofi si sandale dama piele naturala, care le vor oferi picioarelor un plus de confort si protectie de-a lungul celor opt ore de munca si a drumului catre si dinspre serviciu.

Desi costul este de obicei mai mare decat al perechilor obisnuite de incaltaminte din plastic, PVC, piele artificiala, nimeni nu poate nega ca pielea naturala are calitatti distincte care o separa de alte materiale folosite la producerea incaltamintei. Iar daca nu ati purtat niciodata  la munca pantofi de piele, atunci sa stiti ca este cazul sa o faceti, pentru ca nu veti avea nimic de pierdut. Iata de ce si modelele de sandale dama piele naturala sunt absolut cea mai buna optiune pentru perioada de vara.

1. Modele clasice de sandale, care sunt mereu la moda

In general, producatorii de incaltaminte din piele naturala aleg sa fabrice modele clasice, pentru ca nu se demodeaza niciodata. Acest lucru este datorat faptului ca o pereche de incaltaminte din piele, indiferent de tip, trebuie sa ramana purtabila si din punct de vedere al stilului multe sezoane.

2. Durabilitate si respirabilitate
Durabilitatea este, fara indoiala, cel mai important avantaj al incaltamintei din piele. Cu o reputatia de a fi foarte rezistenta, ingrijita corect, pielea are o durata de viata mai lunga decat toate celelalte alternative sintetice.
Asadar puteti fi sigura ca investitia va fi una extrem de profitabila - veti obtine o valoare excelenta pentru banii cheltuiti, chiar pe o pereche scumpa.

De fapt, pe termen lung, achizitionarea unei perechi de sandale clasice din piele poate fi o cheltuiala mai mica decat a cumpararea a doua sau chiar trei perechi din material sintetic pentru aceeasi perioada de timp. De fapt, se stie ca incaltamintea din piele rezista si zeci de ani.

Pielea, fiind un material poros in mod natural, permite aerului sa treaca prin ea, lasand picioarele sa isi pastreze temperatura normala fara sa se supraincalzeasca, fara sa transpire, prevenind astfel mirosul neplacut, nedorit. Acest lucru este perfect pentru acele ocazii in care trebuie sa porti o pereche ore intregi, fara sa te descalti.

Incaltamintea din piele tine multi ani, cu ingrijirea corecta si repararea ocazionala a unor elemente care cedeaza mai usor (cum ar fi inlocuirea flecurilor). Sandalele din piele isi vor mentine aspectul nou avand un avantaj suplimentar: cu cat ii folosim mai mult, cu atat se vor modela dupa picioarele noastre, devenind si mai confortabile. Aceasta calitate le face mai „economice” pana la urma. In ciuda investitiei initiale mai ridicate, incaltamintea din piele, in cele din urma, se amortizeaza de-a lungul anilor si devine o achizitie foarte valoroasa si chiar genereaza economii.
Modele de incaltaminte din piele sunt mereu de un clasic atemporal, niciodata iesite din moda si sinonime cu bunul-gust, eleganta si carisma.

3. Rezistenta la apa
Cand pielea este tratata corect sau este ceruita, ea devine rezistenta si la apa. Incaltamintea din piele va poate mentine picioarele uscate de orice baltoace. Mai mult, nu riscati sa vi se rupa baretele sandalelor cand va este lumea mai draga.

4. Stil, dar si confort

Indiferent daca preferati pantofii clasici oxford, eleganta tocurilor inalte, sandale clasice, platforme, sandale de inspiratie romana sau casual, practice, nu puteti nega ca incaltamintea din piele arata mereu elegant, si adauga o fateta distincta tinutelor.

In timp ce pantofii sintetici arata adesea ieftin si nefiresc, pielea face ca pantofii si hainele sa arate obiecte de lux. Pielea are marele avantaj ca este maleabila, se modeleaza si se adapteaza picioarelor oferind un confort deosebit. O combinatie perfecta ar fi sa fie si talpile interioare din piele, care sa impiedice picioarele sa alunece in interiorul pantofilor, pentru a face mersul sigur si de incredere.

Confortul este un alt beneficiu uimitor al pielii. Pielea va adapta forma picioarelor, oferindu-va un confort de durata, un plus de sprijin si, mai important, un sentiment personalizat. In sensul ca pantofii din piele vor deveni mai confortabili cu atat ii veti purta mai mult!

5. Miros bine si sunt usor de curatat

Nimic nu bate mirosul de piele autentica. Deoarece pielea este un produs natural, are un miros natural si revigorant. In comparatie cu alte materiale care pot fi greu de curatat, pielea este usor de spalat cu o carpa umeda. Stiati ca pielea "respira"?! Permite circulatia aerului, absorbtia si evaporarea transpiratiei, mentine picioarele la o temperatura constanta si regleaza umiditatea, reducand proliferarea bacteriilor si ciupercilor care provoaca boli si mirosuri neplacute.

A avea cel putin o pereche de sandale si pantofi de piele autentica pentru munca este o investitie minunata care va va mentine picioarele sanatoase si va veti simti confortabil si elegante!

 

Sursa: 5 argumente imbatabile pentru a purta sandale si pantofi din piele la munca