Sunteti in categorie: Societate

De ce femeile au mai multe sanse de succes in domeniul pariurilor si jocurilor de noroc? AFLA ACUM!

De ce femeile au mai multe sanse de succes in domeniul pariurilor si jocurilor de noroc
Femeile isi doresc din ce in ce mai mult sa aiba aceleasi activitati ca barbatii, isi doresc sa poata trai la aceeasi intensitate maxima si sa guste din toate placerile care, pana nu demult, le erau interzise. Si, daca aceste activitati aduc si posibilitatea unui castig, atunci cu siguranta ele sunt ceva ce multe dintre reprezentantele sexului frumos vor alege sa faca.
Acea activitate despre care este vorba aici este legata de jocurile de noroc si pariurile online, iar studiile au aratat clar faptul ca, un numar tot mai mare de femei ajung sa aiba de-a face cu aceasta forma de divertisment.

Si, pentru ca aceste modalitati de petrecere a timpului liber, dar si de castig, sunt destul de accesibile oricui, ele ajung sa provoace numeroase dependente, atat in randul barbatilor, dar si al femeilor, insa cu anumite metode, totul poate reveni la normal si pariorii pot ajunge sa se bucure de tot ceea ce le ofera pariurile online.
In cele ce urmeaza vei afla care este diferenta dintre barbati si femei in cazul pariurilor si jocurilor de noroc.

Femeile sau barbatii - Cine este mai dependent de pariurile online?
Femeile sau barbatii - Cine este mai dependent de pariurile online?

Cu toate ca varsta de maturizare este diferita in cazul femeilor si al barbatilor, aspect mult studiat de catre oamenii de stiinta, exista totusi o baza comuna care duce la aparitia acestor dependente.
La inceput, fiecare parior porneste pe acest drum in ideea de a se distra si, de ce nu, ocazional, de a castiga o anumita suma de bani. Totusi, uneori, se ajunge in punctul in care banii investiti vor fi pierduti si atunci intervine dorinta clara de a recupera pierderea.

Femeile insa, nu au ajuns sa parieze pe evenimentele sportive  la acelasi nivel ca barbatii, majoritatea dintre ele indreptandu-si atentia catre serviciile suplimentare oferite de site-urile de pariuri online, precum poker sau bingo.
Insa, un numar tot mai mare de femei isi fac simtita prezenta pe diverse site-uri online pentru a pune pariuri la Fortuna Bet, in speranta ca biletul lor va fi cel castigator si se vor putea bucura de un castig binemeritat.
 Reprezentantele sexului frumos sunt mult mai responsabile, de aceea, cea mai mare parte dintre dependentii de pariuri online sunt barbati. Insa, nu trebuie sa se confunde un dependent de pariuri cu un parior profesionist, ambii petrecand o perioada de timp asemenatoare pe site-urile de pariuri si investind aceleasi sume mari de bani.

Ce metode folosesc femeile cand pariaza online
Ce metode folosesc femeile cand pariaza online?

Femeile sunt mult mai disciplinate atunci cand este vorba despre jocurile de noroc si pariurile online, fata de barbati, care de multe ori pot fi impulsivi si vor incepe sa parieze haotic.
De asemenea, acestea vor da dovada de mult mai multa rabdare, luciditate si calm, iar in cazul in care vor suferi pierderi banesti, vor traversa mult mai usor perioada.
Capacitatea de analiza in cazul femeilor este mult mai bine dezvoltata, astfel ca, ele reusesc sa analizeze mult mai bine rezultatele de la partidele disputate anterior, iar in cazul sporturilor precum tenis sau snooker, pot urmari cu atentie jocurile transmise in direct.
Femeile sunt si mult mai atente si grijulii atunci cand este vorba de a-si investi banii, astfel ca, ele nu pariaza niciodata bilete cu mize foarte mari, pentru a nu avea foarte mult de suferit in cazul in care vor pierde.

In concluzie, daca si tu faci parte dintre acele femei pasionate de sport, trebui sa stii ca site-urile de pariuri si jocuri de noroc nu mai reprezinta o necunoscuta sau o activitate destinata in totalitate barbatilor. Si, atat pentru adrenalina pe care o vei simti, dar si pentru posibilitatea de castig, nu ezita sa iti faci cont pe un site de pariuri si sa incepi o noua experienta folosind, pentru inceput, bonusurile pe care le primesti la inregistrare.
 

 

Sursa: De ce femeile au mai multe sanse de succes in domeniul pariurilor si jocurilor de noroc? AFLA ACUM!