Sunteti in categorie: Moda

5 rochii de ocazie pe care le poti purta la petrecerile in aer liber

5 rochii de ocazie pe care le poti purta la petrecerile in aer liber
Ai fost invitata la o petrecere in aer liber? Rochiile si fustele trebuie sa fie primele articole vestimentare din garderoba spre care merita sa te indrepti. Poti alcatui tinuta perfecta, cu ajutorul unei rochii de ocazie, potrivita pentru acest tip de eveniment.
In articolul urmator, iti prezentam modele de rochii de ocazie pe care le poti purta la o petrecere in aer liber, astfel incat sa faci senzatie!

Rochie clos cu imprimeu floral
Cauti rochii de ocazie pe care sa le porti la o petrecere in aer liber? Primul model pe care il poti alege este rochia clos, cocheta si feminina, cu imprimeu floral. Alege o rochie clos daca evenimentul are loc ziua sau seara, insa este potrivita mai degraba  pentru sezonul cald.

In anotimpul rece, poti alege acelasi model de rochie, in nuante pamantii de maro, burgundiu sau chiar negru. Asorteaza rochia clos asa cum iti place! Sandalele cu toc mediu sau pantofii cu bareta reprezinta cele mai potrivite alegeri.

Rochie lunga asimetrica
La urmatoarea petrecere in aer liber alege un model de rochie asimetrica, ce avantajeaza orice silueta, si este la moda in acest an. In plus, daca vrei sa ascunzi anumite zone ale corpului, alege fie rochii cu o croiala inegala, scurte in fata si lungi in spate, fie modele cu detalii deosebite, care sa atraga atentia asupra bustului. Vei castiga numeroase complimente, precum si admiratia celor din jur!

La fel de populare sunt si rochiile cu volane aplicate inteligent, astfel incat sa creeze iluzia unui bust mai generos. Acest tip de rochii pot fi purtate in special de femeile cu o silueta zvelta, care doresc sa transforme zone ale corpului de care nu sunt tocmai multumite.

Rochie alba din dantela
Rochia alba din dantela este ideala pentru o tinuta de cocktail sau pentru o petrecere cu tematica all-white. Trebuie sa mergi la un astfel de eveniment? Alege o rochie feminina si diafana din dantela sau matase, in care vei arata impecabil!

Daca nu-ti plac rochiile albe, poti sa porti si modele in nuante pastel, care se armonizeaza placut din punct de vedere cromatic cu orice incaltaminte ai alege.

Rochie cu decolteu rotund
Cauti o alta varianta de outfit pentru petrecerile in aer liber? Alege rochia cu decolteu rotund, care se potriveste oricarui tip de silueta. Totusi, este indicat sa ai grija la largimea fiecarui model. Cu cat decolteul este mai aproape de baza gatului, cu atat vei arata mai bine daca ai un bust generos. In acelasi timp, daca ai un bust mic, ti se potriveste un decolteu rotund, larg, ce evidentiaza clavicula si ofera senzatia de alungire.

Pentru un look impecabil atunci cand porti o rochie cu decolteu rotund, colierul trebuie sa cada peste linia bluzei ori sa fie la baza gatului.

Rochie fara maneci
Pentru evenimentele in aer liber din timpul verii, poarta cu incredere rochii fara maneci sau modele cu maneci transparente, al caror design te ajuta sa te remarci in multime. Daca vremea nu este prietenoasa, poarta un sal elegant, o jacheta sau un bolero din satin,  care se potrivesc de minune cu rochia fara maneci.

Pentru a nu da gres, achizitioneaza o rochie dreapta, neagra, pe care sa o porti cu sandale sau pantofi cu toc, in care sa te simti confortabil.

Indiferent daca esti invitata la o petrecere in gradina, pe plaja sau la terasa, rochiile de mai sus iti ofera o tinuta eleganta, in tendinte.

 

Sursa: 5 rochii de ocazie pe care le poti purta la petrecerile in aer liber