IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Vas roman cu capac, ce gatesc in el?
divi2007
post Jun 19 2007, 10:51 PM
Post #11





Musafir






QUOTE(fortelady @ Jun 19 2007, 11:16 PM) *
acum e la cuptor o nebunie de pui cu legume. face sora-mea poze si le pun maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)



imi ploua in gura si nici nu am vazut pozele
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 19 2007, 11:03 PM
Post #12





Musafir






Eu n-am folosit vasul ala de sarmale de cand il am. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De-asta roman nu mi-am luat pana acum pentru ca n-am auzit pe nimeni in timp sa gateasca in el si ia loc mult (am o chichineata de bucatarie, si-asa am o gramada de chestii de bucatarie pe care le tin prin alte parti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). O voi urmari pe forte vreun an de zile (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) cat foloseste vasul si poate-mi iau si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si acum de-abia astept sa vad si eu pozele.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jun 19 2007, 11:42 PM
Post #13





Musafir






le fac maine dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 20 2007, 10:36 AM
Post #14





Musafir






De aratat arata de mi s-a facut instantaneu foame. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar ai observat o diferenta intre o tava obisnuita si asta de lut? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
divi2007
post Jun 20 2007, 10:41 AM
Post #15





Musafir






(IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jun 20 2007, 10:44 AM
Post #16





Musafir






a iesit frageda carnea.
o sa incercam data viitoare sa facem cu mai putin sos (adica mai putina apa) si sa scoatem capacul in ultima parte a prepararii.
de bun, e bun la gust - pui cu legume, cum sa nu fie bun???


EDIT: bucatari au fost sora-mea si prietenul ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu doar degustatoare
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Jun 20 2007, 10:58 AM
Post #17





Musafir






Hop si eu, ca musca-n lapte!
In vas d-asta am facut penne rigate la cuptor, ies o minunatie!
Si am mai preparat friptura de porc, la fel, a iesit o bunatate! Si musaca...
Problema-i alta...mintea mea toanta a incercat sa incalzeasca pastele pe flacara direct si, bineinteles, mi-a pocnit vasul...asa ca acum am trecut la clasicele tavi emailate sau din teflon...unde nu-i cap....
Iar in vasul acela inalt, expus de kalua, oltenii gatesc sarmale si fasole la cuptor...cica ies o minunatie!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jun 20 2007, 11:05 AM
Post #18





Musafir






pai baga aici reteta. chiar daca nu mai ai tu vas, au altii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roxanica10
post Jun 20 2007, 12:14 PM
Post #19





Musafir






Forte, abia acum am vazut pozele..exact inainte cu 30 de min sa merg la masa. Oare oi mai rezista pana la 2? Chiar ma miram ce tot discutati voi de vasul cu pricina, si cand am intrat am vazut o minunatie de mancare. Daca eliminam cartofii de acolo, il facem si conform, nu-i asa Kalua?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 20 2007, 12:31 PM
Post #20





Musafir






Yep! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 06:00 AM