Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Rating 5
Entries on Tuesday 26th June 2007

entry Jun 26 2007, 08:05 PM
Prietena mea iesea de ceva timp cu un tip. Era super incantata de el. Pana nici eu, cunoscand-o cat e de cinica in relatiile amoroase, in general, nu o mai recunoasteam. O schimbase complet. Era visatoare, zambea tamp la pereti, vorbeai cu ea si era ca si cum ai fi vorbit singur….intelegeti simptomele. O mai tachinam din cand in cand, zicandu-i ca e “in luv”, cel mai mare cosmar pentru ea. Imi raspundea in doi peri ca sunt nebuna, ca eu nu stiu ca ea nu se poate indragosti de nimeni? Si radea…darn u era rasul ei.

Azi m-a sunat. Desi eram prinsa pana peste cap la birou si riscam o concediere, am stiut ca nu ma suna degeaba. Ea nu ma suna niciodata in timpul zilei. Am iesit la o tigara, care s-a transformat in trei, pentru ca mi-a luat ceva timp sa o calmez. Mi-a spus ca de cateva zile tipul a disparut din peisaj. S-au intalnit saptamana trecuta, fusese totul perfect, ca un vis si de a doua zi….tacere. Nu raspunde la telefon, nu raspunde la mailuri, a disparut de pe mess. CE SA FAC? Plangea in telefon…Vreau un semn, orice, numai sa stiu ce se intampla…Am incercat sa o linistesc, insa nu prea mi-a iesit. Pentru ca….povestea ei m-a atins intr-un punct foarte sensibil.

Cand doare tacerea al dracului de tare? Mai tare decat cel mai ingrozitor sunet pe care l-ai putea auzi si care ti-ar sparge timpanul?

Nimic nu doare mai tare decat tacerea in iubire. Ganditi-va numai: te insala, te bate, te injura, te cearta, te saruta, te alinta, te jigneste, te protejeaza….aceste gesturi si actiuni reprezinta toate un raspuns prin ele insele. Ori te iubeste….ori nu da doi bani pe tine…

Pe cand tacerea….e cel mai mare semn de intrebare care se poate naste in mintea unui om care iubeste. De ce tace? Am gresit cu ceva? Am facut eu ceva? Nu ma mai vrea? De ce nu ma mai vrea? S-a speriat? E dezgustat? S-a terminat? CE INSEAMNA TACEREA ASTA?

Eu una, prefer de mii de ori adevarul, oricat ar fi de dureros, decat aceasta tacere. Pentru ca tacerea naste atata nesiguranta in mine, atatea intrebari, atatea framantari si nopti albe, incat as prefera ghilotina. Macar ea e prompta si sincera.

E atata tacere in jurul meu….te rog, canta-mi ceva…

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

SMTWTFS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10