IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
Forum pentru femei - eLady.ro -> Anytime now!

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Rating 5
Entries on Tuesday 26th June 2007

entry Jun 26 2007, 09:54 PM
Tocmai am vazut Grey's Anatomy, unul din serialele mele preferate. Episodul de astazi mi-a placut in mod deosebit. Intr-o dimineata, Meredith nu mai vroia sa se ridice din pat. Nu mai vroia sa mearga la munca, nu mai vroia nimic, pentru ca era satula de toate. Vroia un motiv sa mearga mai departe.

Cu sentimentul asta ma trezesc in fiecare dimineata. Cand suna ceasul, in loc sa ma bucur de o noua zi, ma gandesc: "Here I go again!" Iar ma duc la un serviciu pe care il urasc, iar trebuie sa ma prefac ca totul e bine in viata mea, sa rabd, sa gasesc pe undeva prin mine putina putere sa rezist pana seara. Problema este ca in fiecare zi mi-e din ce in ce mai greu sa ma dau jos din pat. Si nu din cauza ca mi-e greu sa ma trezesc dimineata. Incerc sa gasesc un pretext cat de mic care sa ma salveze, sa imi arate ca nu am facut alegeri gresite in viata. In fiecare zi ma bantuie gandul ca traiesc o viata gresita.

Pana intr-o zi cand nu o sa vreau sa ma mai trezesc. O sa deschid ochii, o sa vad ca nimic nu s-a schimbat si o sa ii inchid la loc, sperand ca voi adormi de tot.

Am nevoie de un semn. Am nevoie de speranta. Ca si Meredith, am nevoie de un motiv sa merg mai departe. Vreau nu doar sa cred, ci sa primesc o garantie sa lucrurile vor merge mai bine. Pentru ca sincer, nu vad cum ar putea merge mai rau.

So, You up there! Anytime now!

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

Comments

kary_pink
post Jun 27 2007, 11:44 AM
Comment #1

Musafir

Am trait si poate traiesc si eu cu starea asta, dar Szi speranta trebuie sa o gasesti in tine.Ar fi un noroc prea mare sa pice din cer pentru tine vointa de a merge mai departe indiferent ca prezentul nu te fericeste prea mult...
Toata starea asta va trece,candva cumva, dar trebuie sa ai incredere si sa vrei,sa speri tu si sa lupti...
Go to the top of the page
post Jun 27 2007, 09:02 PM
Comment #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

QUOTE(kary_pink @ Jun 27 2007, 12:44 PM)
Am trait si poate traiesc si eu cu starea asta, dar Szi speranta trebuie sa o gasesti in tine.Ar fi un noroc prea mare sa pice din cer pentru tine vointa de a merge mai departe indiferent ca prezentul nu te fericeste prea mult...
Toata starea asta va trece,candva cumva, dar trebuie sa ai incredere si sa vrei,sa speri tu si sa lupti...

Cateodata, nu mai reusesc sa vad luminita de la capatul tunelului. Stiu ca exista undeva, daca nu o vad inseamna doar ca mai am un pic de mers. Dar e atat de greu...am obosit...
post Jun 28 2007, 08:11 AM
Comment #3

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

szi....daca intr o dimineata nu o sa mai vrei sa te ridici din pat,dai un semn,si ne adunam toate,si te ridicam....
gasim noi o modalitate (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pupaceala.gif)
post Jun 28 2007, 06:42 PM
Comment #4

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/indragostita.gif) Asta e cel mai frumos lucru pe care l-am auzit in ultima vreme.
angeldust
post Jul 1 2007, 04:00 PM
Comment #5

Musafir

Femeie!! Mie asa imi vine sa te bat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif) Daca nu stii de ce, iti zic io, intre 4 uochi (sau ma rog, intre 2 monitoare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif))

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

SMTWTFS
1
2
3
4
5
6
7
8
9