IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
Forum pentru femei - eLady.ro -> Ea NU te iubeste

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Rating 5
Entries on Thursday 28th June 2007

entry Jun 28 2007, 08:50 PM

“Nu vreau sa ne mai vedem…nu in felul acela. Hai sa fim prieteni”

Ce m-a facut sa scriu acest articol? Ultima experienta amoroasa cu o fata a celui mai bun prieten al meu.

Dar baiatul este incapatanat. O iubeste si gata. Poate a crezut ca ea este The One, dar nu este. I-a spus-o chiar ea. Acum el este suparat. Ce s-a intamplat de fapt aici? Cineva destept mi-a spus odata ca dragostea adevarata este neconditionata: “O sa te iubesc daca ma iubesti si tu!” Nu ma mir ca e suparat. A simtit ca viata i-a jucat o festa. Chiar asa sa fie? Iubirea reala inseamna sa doresti fericirea celuilalt. Chiar daca aceasta fericire nu i-o poti oferi tu. Chiar daca inseamna sa nu o mai poti vedea in acel fel.

Cele mai bune lucruri in viata sunt gratis. Dragostea e unul din ele. Nu o poti cumpara. Nici chiar daca folosesti ca si curs de schimb “iubirea”. Se ofera si se primeste liber. Stiu, suna a cliseu: daca o iubesti, trebuie sa o lasi libera. Nu fizic, ci psihic. Nu o inchide in tine. Si nu o lua personal daca ea nu iti raspunde cum ai dori. Daca e sa fie pentru tine, va fi. Deci, las-o sa plece, mergi mai departe. Cine stie? Daca ai noroc, intr-un final, poate se va intoarce la tine.

Mi-aduc aminte de un episod din Lost:

Flashback:

Ea: “Imi pare rau. Adio”

El: Te iubesc”

Ea:” Nu ma iubesti pe mine. Te iubesti pe tine”

Ea pleaca. El fuge dupa ea.

El”Stai!”

Ea: “Ce este?”

El:”Cine este?”

Ea:”Nu conteaza cine este el. Conteaza cine NU esti tu”

Pe insula: -el e capturat de Ceilalti. Seful de acolo pare sa stie tot despre el.

Dr:”Stim totul despre tine”

El:”Stiti si despre ea?”

Dr:”Da. Ce ai vrea sa afli?”

El, dupa o lunga pauza:”Este fericita?”

Dr zambeste: “Da”

El incearca sa zambeasca in timp ce ii dau lacrimile.

Parerea mea este ca tipul a facut cel mai barbatesc lucru din lume. Nu a dovedit ca este destul de barbat pentru a-i invinge pe ceilalti. A castigat lupta impotriva lui insusi. Asta da barbat adevarat!

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

Comments

kary_pink
post Jun 28 2007, 09:48 PM
Comment #1

Musafir

"Ea:”Nu conteaza cine este el. Conteaza cine NU esti tu”"

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...mi-a placut fraza asta

In realitate suntem egoisti si tinem mai mult la fericirea noastra decat a celui pe care declaram ca il iubim (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

Imi amintesc si eu o secventa din Mon amour Hiroshima in care ea ii spune lui ca e mai bine sa se desparta si pleaca,dar in sufletul ei si-ar fi dorit ca el sa o urmeze ... insa el ii asculta cuvintele nu sufletul...
Go to the top of the page

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

SMTWTFS
1
2
3
4
5
6
7
8
9