Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Rating 5
Entries on Friday 29th June 2007

entry Jun 29 2007, 10:06 PM
Scena 1:"oukei, mistar, ai uil inform about dis and i uil col beac. bat it is obligatorien dat you pay..."

Asta mi-au auzit urechile astazi la birou. De la un coleg cu "experienta", un coleg care se da mare si tare ca ce desptept este el si ce experienta in vanzari are.

Scena 2:"Simona, vino putin. Cum fac sa imi apare cum ti-a aparut tie data trecuta numai numele firmei X in fisier? Dar stai, nu face tu, spune-mi sa fac eu!"...."ahaaaaa, stiam! dar cum fac acum sa mut pagina asta intr-una noua?"

Iar asta m-a intrebat sefa mea...pe langa multe altele asemenea..

Ok, ce este in neregula cu imaginile astea? Am motive sa fiu frustrata si nemultumita ca, desi lucrez cu asemenea oameni care se dau cu prententii, tot ei sunt nemultumiti de mine? Ca de 3 luni de cand sunt la ei, ma pun sa le fac copii xerox, sa dau telefoane ("Ca mie nu imi raspune, cica are telefonul inchis" - pai, daca are telefonul inchis mie cum crezi ca o sa-mi raspunda????), sa trimit mailuri, iar cand e vorba sa ma invete ceva primesc drept raspuns: "pai, pana iti explic tie, mai bine fac eu" ?!? Nuuu, de unde sa am motive de nemultumire? Dupa parerea lor, sa fiu fericita ca lucrez cu niste oameni "de calitate" ca ei si sa tac malc si sa fiu robotel. iar cand primesc critici din cauza ca "mai bine fac eu pana sa iti explic tie", e vina mea, ca deh, doar seful are intodeauna dreptate.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Iar Oltenia ar trebui sa fie zona reprezentanta pentru aceasta tara de rahat. Vreti sa intelegeti esenta romanismului? Veniti la Craiova. O sa fugiti mancand pamantul.

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

SMTWTFS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10