Entries on Sunday 1st July 2007
![]() Am avut un weekend de pomina! Inca doua ca asta si voi cere sa ma duc la birou si sambata si duminica. Ieri am fost la birou pana pe la 2, am rezolvat treburile urgente si apoi am plecat spre Filiasi, la ai mei. Aveam proba la croitoreasa: rochia de cununie a iesit o splendoare. Si rochia de mireasa, in sfarsit, nu mai cade de pe mine. Mai am o proba si am scapat. Pe la 5 am plecat inapoi spre Craiova. Am ajuns pe la 6 si aveam o ora la dispozitie sa fac dus, sa ma epilez, sa imi fac unghiile, sa incerc sad au o forma parului sis a ma fardez pentru o nunta. Al meu viitor sot s-a trezit ca nu are nimic calcat si, dupa ce ne-am ciondanit o vreme pe tema asta, si-a calcat singur. Adica, de cand trebuie sa stiu eu ca lui ii trebuie calcata camasa alba cu dungi rosii? Cu jumatate de ora inainte sa plecam eu aratam ca in poza de mai sus. Facusem dus, imi luasem rochia pe mine si incercam sa ma epilez sis a ma pieptan in acelasi timp. Nu mai era timp de epilator, asa ca mergea si cu lama, la urgente. Am plecat de acasa un pachet de nervi, numai buni de dus la distractie. Cand am ajuns la local (cel mai tare din Craiova, ca deh, era nunta de primar), am intrat prima data in alta sala, si ne miram ce naiba ca nu stim pe nimeni. Nici macar pe miri. Ne-am dumirit ca nunta noastra era la terasa localului. Am intrat pe alta parte si am cautat 10 minute comitetul de primire sa le uram toate cele bune. Pe urma primarul cu lista in mana ne-a cautat 5 minute pana sa gaseasca la ce masa ne-a pus. In sfarsit, stateam jos. Fericita, dau sa imi aprind o tigara. Cand…surpriza. Marius imi face semn ca nu pot, ca tocmai venisera la masa noastra unii care ii cunosteau pe parintii lui, care nu stiu sin u trebuie sa afle ca eu nu fumez. Excuse me?!?! In clipa aia am zis ca eu plec acasa. Pai, dupa o zi de alergatura eu nici o tigara nu pot sa fumez? Mi-a pierit cheful instantaneu. Plus ca familia care venise putea sa ii depaseasca cu success in ciudatenii pe Adam’s. Tatal, o fata de bulldog, cica fost antrenor de box. Mama (cea mai pitoreasca aparitie) , femeia barbat bine, care toata seara a avut o singura grija: sa bage in ea cat zece. A mancat inclusiv portia norei ei, o tipa de la care nu mai reuseam sa imi iau ochii. Imbracata intr-o rochie roz, cu trandafiri in piept, decolteu generos pe langa care navaleau straturi de carne, un corset strans prea mult pe un trup prea plin, stilul curvelor de bordel din secolul trecut, cu parul coafat si sclipicit de iti lua ochii si cu doua pete rosii in obraz, ca o papusa chinezeasca. El, sotul ei, arata a pampalau si a prost incornorat. Din cauza lor, eu a trebuit sa ies toata seara afara, in strada, ca sa pot fuma. M-am simtit ca o infractoare care facea ceva rau. Iar nunta? Nunta de fite, deh! Nas Romica Tociu. Cantareti cata frunza si iarba, s-au tot perindat pe scena toata seara. La 12 noaptea, am fost poftiti afara, la focurile de artificii. Au fost vreo 500 de oameni, care se calcau in picioare la hora, pe un ring generos, dar insufficient pentru atat puhoi de lume. Singurul moment frumos in toata seara a fost o bataie pe umar, cand stateam plactisita la masa, incercand sa nu adorm la “nunta anului”. Ma intorc, si vad niste ochi mici si albastri si un crestet blond, care se ivea peste spatarul scaunului. Un inger de fetita, inalt cat o ghinda, care imi intindea un trandafir. Mi-a dat un sarut, cel mai frumos sarut primit in ultima vreme. ![]() Am ajuns acasa pe la 4 dimineata, cu un singur gand. Sa dorm o saptamana. Dar azi am inca o nunta, asa ca gandul meu mai trebuie sa astepte. Am o doua dorinte pentru nunta asta: sa pot fuma si sa ajung acasa pana in ora 1. Al meu sot a bombanit ca sunt o baba, ca am uitat sa ma distrez. Eu insa, consider ca distractia nu tine neaparat de atmosfera festiva. Ci de oamenii care te inconjoara la un eveniment. Daca am cu cine, ma distrez si la un examen! O sa revin si cu alte observatii, lucruri pe care le-am constatat si in trecut, insa aseara am avut suficient timp sa ma gandesc la ele.
|
Last entries
My Blog Links
Last Comments
1 user(s) viewing
1 guest(s)
0 member(s) 0 anonymous member(s) Search My Blog
|
|