Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Rating 5
Entries on Sunday 1st July 2007

entry Jul 1 2007, 11:46 PM

Asa, ziceam ca revin. M-am intors de la nunta, pana in 1, cum imi doream. Si am putut sa si fumez, deci a fost o seara reusita.

Ce am observat eu la toate evenimentele festive la care am fost: Si nu doar acolo...chiar si la o discoteca. V-ati oprit vreodata sa va uitati la cuplurile care danseaza pe melodii "romantioase"? De ce cuplu care danseaza nu se priveste in ochi? Am o mare dilema cu asta. Fiecare priveste peste umarul celuilalt la celelalte cupluri, la oamenii de la mese, la tavan, numai la partener nu. Nu pot sa inteleg... Daca stai sa asculti versurile, ele vorbesc de dragoste, de dor, de pasiune, iar partenerii parca danseaza cu stalpii de sustinere ai localului. Nici un fior de pasiune, nici urma de dragoste in dansul lor. Se observa o lahamite in tinuta, in gesturi, de parca i-ar fi obligat cineva sa danseze. Parca ar indeplini o obligatie neplacuta. Ceva de genul "Nu prea am chef, dar daca-i ordin, cu placere!"

Eu cand dansez cu omul iubit, il privesc pe el, nu ma uit peste umarul lui la vecini. Si am pretentia ca si el sa ma priveasca tot pe mine.

"Put your arms around me
Hold me tight
Everything will be alright I love you"

Adica, auzi asemenea versuri si vezi cum partenerii se ignora total pe ringul de dans. Ceva e clar in neregula cu imaginea asta.

Deci, daca ma inviti la dans, danseaza cu mine!

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

SMTWTFS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10