Entries on Friday 6th July 2007
1- O furtuna de vara, cu tunete si fulgere, in fapt de seara. Sa ploua cu galeata, iar eu sa stau in fotoliul de la geam, cu o ciocolata calda si o carte buna in brate. Sa citesc la lumina lumanarii si sa imi cante Lara Fabian, incet, la ureche. 2- O floare de liliac, oferita intr-o zi oarecare, fara nici o ocazie deosebita…doar pentru ca ar fi luni…sau marti…sau orice zi a saptamanii. -3- Un concert intr-o vineri seara, unde sa merg cu fetele ca pe timpuri. Sa bem, sa dansam, sa barfim si sa uitam de toate datoriile. 4- Un cantec de inger. Iar ingerul sa ma priveasca in ochi. 5- Un maraton Grey’s Anatomy intr-o singura noapte. Sa nu mai fiu nevoita sa astept o saptamana ca sa vad ce a mai facut McDreamy. 6- Raspunsuri la toate mailurile scrise. 7- Un telefon surpriza, dat doar pentru a-mi auzi vocea. Ce motiv mai frumos ar putea exista pentru un telefon? 8- Un "Da" spus din toata inima. Fara "turning backs". 9- O masina a timpului ca sa retraiesc oricand vreau momentele frumoase care au trecut. Si ca sa indrept niste erori fatale. 10- Un rasarit de soare la malul marii, dupa o noapte petrecuta pe plaja. 11- O reintalnire mult dorita. 12- O plimbare printr-o padure in miez de vara. Sa imi cante pasarile si sa ascult cantecul frunzelor mangaiate de o aidere usoara de vant. Iar soarele sa imi ofere atingeri fugare prin luminisuri. 13- O zi de liniste. O zi numai cu mine. O zi in care sa fac toate lucrurile de mai sus. Asta ar fi o zi ce ar merita sa fie traita!
|
Last entries
My Blog Links
Last Comments
7 user(s) viewing
7 guest(s)
0 member(s) 0 anonymous member(s) Search My Blog
|
|