Entries on Saturday 7th July 2007
"Nu cred ca ajungem, e bebe mic, nu avem cu cine sa il lasam. Dar va doresc distractie placuta si Casa de Piatra!" "Iubita, eu nuuu viiin, ca nu am baaaaaani!" - de parca pentru bani te chemasem.... "Bai, noi nu venim, ca Alin si-a rupt mana si nu poate sa conduca si eu nu conduc atata drum" " Mai, vroiam sa te sun si eu azi, nu venim ca bunica e bolnava rau, la pat si soacra-mea nu poate sa vina sa stea cu copilul. Iar nasa-mea pleaca in concediu in perioada aia" "Eu nu reusesc sa vin, am o conferinta si plec din tara exact in perioada aia" "Nu venim, ca suntem in concediu si plecam din oras" "Eu vin, dar doar ziua la biserica, seara nu pot veni, ca mai am o nunta" "Nu stiu daca vin, ca o colega are si ea nunta la Tg Jiu si daca se duc colegii, ma duc si eu" "Noi venim, dar stam doar doua ore si plecam, mai avem o nunta" "Hmm..aaaa..iiiihhh...nu stiu daca ajung...mai vorbim..aaaahhh....pa..." "Nu putem ajunge, fratele prietenei mele are botez in ziua aia. Te-as fi sunat, dar nu prea am semnal" - raspuns trimis prin SMS "Nu pot sa vin, ca lucrez weekendul ala si nu pot sa imi iau liber ca am o sefa cam nebuna" "Bai, nu stiu ce sa zic" "Pai, cum mai, ca ieri ziceai ca vii" "Pai, nu prea stiu cum sa fac, ca el nu vine, si eu ma bazam pe el pentru niste bani!" - iar bani?!?!??
|
Last entries
My Blog Links
Last Comments
7 user(s) viewing
7 guest(s)
0 member(s) 0 anonymous member(s) Search My Blog
|
|