IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
Forum pentru femei - eLady.ro -> Almost there!

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Rating 5
Entries on Saturday 14th July 2007

entry Jul 14 2007, 04:44 PM
Am intrat in linie dreapta. De azi intr-o saptamana voi fi Doamna… In loc de Domnisoara…Ma rog, cel putin asa se spune. Pentru ca eu si Doamnele nu avem prea multe in comun. Toata viata voi ramane o pustoaica rasfatata, incapatanata si aeriana.

Deci, sa fac bilantul lucrurilor facute si nefacute pana la acest moment:

- casa mea arata ca in fotografiile de mai jos. Si asta e doar varianta coafata. Sa nu mai vorbesc despre faptul ca facem intr-o parte si se darama in alta, proaspat terminata. Parca am fi Mesterii lui Manole. Poate ar fi o idee buna sa zidim pe cineva in pereti, poate asa nu vor mai cadea. M-as zidi pe mine!

- Eu sunt complet echipata pentru nunta, el nu si-a luat nimic;
- Unghiile mele sunt un dezastru de la var si praf. Ma rog de ele sa nu se rupa pana sambata viitoare. Sa nu uit: pedichiura!
- Mainile mele arata de parca as fi sapat toata viata. Triumf- ul e de vina, fir-ar sa fie! Mi-a ars pielea. Noroc ca am manusi la tinuta de nunta.
- Pielea mea care trebuia sa fie aramie, conform planurilor mele fantasmagorice de a imi petrece weekendurile la plaja, arata ca o foaie de hartie alba. Deh, cine se gandea ca renovatul asta imi va manca si nervii si planurile?
- De par nu mai vorbesc. Trebuie sa ma vopsesc. URGENT!
- Trebuie sa vorbesc cu coafeza, daca nu vreau sa raman cu ochii in soare si sa imi pun in loc de voal, sapca.
- Picioarele mele sunt pline de vanatai. Rochia de mireasa va rezolva aceasta problema, dar ce ma fac la cununie, ca am rochita pana la genunchi?
- Nunta mea se va tine fara 95% din prietenii mei.
- Inca o data, sa nu uit cumva de ce e bine ca fac ce fac. Ca dintr-o data, Runnaway Bride a devenit un film foarte interesant. Chiar…de ce e bine?

In ultimele trei luni am schimbat orasul, casa, jobul, mi-am parasit prieteni dragi, am pierdut o parte din ei, de tot atata timp sunt in renovari, nimic nu e cum ma asteptam sa fie. Perioada de tranzitie, perioada de tranzitie, dar cat dracu are de gand sa dureze? Ma simt ca Romania in perioada ei de tranzitie.

In orice caz, in cap incep sa se auda clopote de biserica. “We’re going to the chapel and we’re gonna det married!”

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

Comments

angeldust
post Jul 15 2007, 11:41 PM
Comment #1

Musafir

Pune niste intaritor pe unghii si nu mai fa nimic fara manusi. Ia un tub de autobronzant si in 2 zile esti numai buna, plus se mai atenueaza si din vanatai. In cel mai rau caz dai cu fond de ten pe ele. Suni maine coafeza si te programezi din timp.
See...nu e nimic ce nu poti rezolva usor (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Esti stresata, e normal.

Btw..pozele tale imi invie amintiri din perioada in care am facut si eu renovari (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Groaznic (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
post Jul 16 2007, 05:22 PM
Comment #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Nah, ca te-am ascultat si mi-am luat crema autobronzanta. Sper sa nu ies cu pete ca un dalmatian, ca vin dupa tine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
angeldust
post Jul 17 2007, 07:42 PM
Comment #3

Musafir

Pai te scrubuiesti bine mai intai si te hidratezi si apoi aplici cu miscari rapide de jos in sus. It works wonders. Uita-te ce bronzata par in pozele de la cursul festiv si eu sunt alba ca moartea defapt.

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

SMTWTFS
1
2
3
4
5
6
7
8
9