IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
Forum pentru femei - eLady.ro -> Broken heart

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Rating 5
Entries on Friday 10th August 2007

entry Aug 10 2007, 06:43 PM
Cum vindeci o inima zdrobita?

Personal, optez pentru lobotomie. M-as inscrie pentru una, insa am auzit ca exista o lunga lista de asteptare, exista mii si mii de inimi zdrobite care isi asteapta randul, iar chirurgii sunt ocupati pana peste cap. Sunt la cateva celule de creier de o viata linistita si fara durere.

Cum poti avea o inima zdrobita, cand nu iti mai poti da seama in care parte a corpului tau este inima de fapt? Pentru ca te doare tot.

Nu stiu, chiar nu am idee...daca gasiti leacul, dati-mi si mie un strop. Se pare ca sunt atat de fraiera, incat eu sunt cea care se alege mereu cu inima faramite. Ei bine, ma consolez cu ideea ca am o constiinta curata..dorm ca un prunc si ma pot uita in oglinda fara ezitari.

Daca te-a parasit iubitul, iti va lua ceva timp sa te vindeci. Nu te arunca intr-o relatie cu altcineva...crede-ma nu esti pregatita. Daca ai fi pregatita, nu ai fi atat de disperata sa iti ocupi timpul liber ramas cu altcineva. Stiu asta din experienta.

Femeile proaspat parasite sunt cea mai proasta intalnire pe care o poate avea un tip. Sunt triste, melancolice, iti fac capul calendar despre cat de dobitoc era ex-ul. Dar daca vrei doar sa regulezi si nu ai pic de inima...go for it!

Eu niciodata nu am putut doar "sa ma distrez" intr-o relatie. Cred ca sunt mult prea romantica pentru asta. Probabil cred inca, in ciuda a tot si toate, in iubire, contrar optiunii mai lejere "Vreau doar sa ma simt bine pentru moment". Sunt mai mult adepta ecuatiei "eu&tu=noi" , decat a celei "me, myself and I don't give a damn about you".

Imi spunea o prietena ca nu gaseste pe nimeni singur si normal in orasul ei. Barbatii sunt ca telefoanele: ori sunt ocupati, ori sunt defecti. Ce crezi? Si in orasul meu e la fel...

Oricum, daca stie cineva vreun chirung bun pentru o lobotomie si are un loc liber in agenda, va rog, dati-mi de stire.

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

Comments

angeldust
post Aug 12 2007, 06:20 PM
Comment #1

Musafir

Buey fii cuminte, ca la lobotomie o sa te lase fara ce ai tu mai de pret : creieru bre (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu una ma cred in siguranta acum, la adapost de fenomenul asta "inima ranita". Imi tot repet in cap niste versuri de la melodia aia a lu Kelly Clarkson "My heart can't possibly break when it wasn't even whole to start with" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
post Aug 13 2007, 07:39 PM
Comment #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Daaa, foarte tari versurile alea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

SMTWTFS
1
2
3
4
5
6
7
8
9