IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
IPB WARNING [2] Illegal string offset 'member_id' (Line: 638 of /modules/blog/lib/lib_blogfunctions.php)
Forum pentru femei - eLady.ro -> "Vrei sa dormi si dormi, nici nu-ti imaginezi"

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Rating 5
Entries on Monday 13th August 2007

entry Aug 13 2007, 09:10 PM
Nu stiu ce naiba m-a apucat, dar de cateva zile dorm intruna...mi-e somn inca de cand ma trezesc dimineata si continui sa cucai ca o gaina pe oua toata ziulica...In weekendul asta am fost o legumita: m-am trezit pe la 2- 3 dupa amiza si am stat in pat toata ziua. Nici sa mananc nu am fost in stare.

La birou ma fortez sa fiu alerta si sa nu par o mosmondita, dar nu prea reusesc. Imi vine sa imi desenezi niste ochi larg deschisi pe ochelari si in spatele lor sa pot dormi in voie. Cafeaua are efect de somnifer, asa ca am trecut la artileria grea: spirulina. Daca nici asta nu ma pune pe picioare, atunci cred ca trec pe hipnoza, sa imi descopar niscaiva traume ascunse, care nu ma lasa sa ma odihnesc.

Maine am un test pentru un interviu si, la cat de varza ma simt acum, daca ma iei repede nu stiu nici cat fac 1+1, dar sa mai calculez ecuatii, ratele dobanzilor sau sa rezolv probleme de logica.

M-am tot gandit si razgandit despre diferite solutii de indepartere a oboselii:

- sa dorm mai mult - dar cu cat dorm mai mult, cu atat mi-e mai somn. Daca dorm 12 ore, ma simt mai rau decat daca as dormi 8.
- cafea - nu mai are nici un efect. Asa ca ma gandesc serios sa trec pe ness, desi nu imi place si imi da palpitatii la corazon.
- vitamine - mi-am luat, insa ce ma fac eu ca scrie pe ele: supliment alimentar...Adica ingrasa! Si eu, decat sa ma ingras, mai bine m-as lasa calcata de un camion.
- sport - yeah, right! Abia imi misc picioarele din sufragerie in dormitor si invers, dar sa ma mai apuc si de sport...Cred ca dupa doua pedalari de bicicleta m-as aduna de pe jos.
- sa renunt la stimulente - cafea, tigari, bere...hmmm, cred ca totusi e mai atractiva solutia cu vitaminele aducatoare de kilograme.
- sa nu ma mai uit la filme horror noaptea. Pentru ca dupa aia visez numai tampenii, cosmaruri in care Freddy Krueger sau alt psihopat ma urmaresc toata noaptea si ma trezesc nu numai lac de sudoare, ci si obosita de parca as fi alergat 100 m garduri. Uite, chiar acum incepe unul la AXN. Ma grabesc sa inchei, vreau sa ma uit.
- sa iau somnifere. Din experienta, astea te aduc intr-o stare de somn-veghe, plin de imagini mai ceva decat un film horror. Dormi, dar dormi degeaba.
- Feng-shui. Am camera plina de lumarele parfumate, uleiuri esentiale, am patul orientat spre nord...Feng shui? Poate Feng crap!

Deci, nimic din cele de mai sus nu au functionat. Daca aveti vreo alta idee, please share!

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

Comments

fortelady
post Aug 15 2007, 05:15 PM
Comment #1

Musafir

e oboseala adunata in timp. mutatul, nunta, noul job (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
baga vitamine, magneziu si zinc.
Go to the top of the page
post Aug 15 2007, 06:28 PM
Comment #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Magneziul ma adoarme de tot. Am luat spirulina. Parca incepe sa isi faca efectul un pic...
Go to the top of the page

« Next Oldest · It's all about me · Next Newest »

SMTWTFS
1
2
3
4
5
6
7
8
9