![]() |
![]() ![]() |
![]() |
by_anca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor eu sunt noua pe acest forum si vreau sa va pun o intrebare
Vreti sa fiti tunse, vopsite si coafate pe gratis? Eu am prins o chesti tare misto de cativa si sunt super incantata imi pot permite sa-mi schimb nuantele mai des precum si tunsoarea iar eu sun o fire nonconformista asa ca imi prieste nemaipomenit. Manopera este gratuita trebuiesc platite doar produsele care se utilizeaza dar acestea nu sunt scumpe si sunt profesionale. Ajutati-ma si pe mine sa pun citeva poze deoarece inca nu stiu cum sta treaba pe acest forum |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Anca, suntem femei serioase. Nu mai credem in basme. Un astfel de post se lasa cu ban..."gratis". (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu nu stiu daca as vrea. risc sa raman cheala?
|
|
|
anca_by |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ala80 crezi in ce vrei nu vreau sa fac polemica cu tine eu iti spun ca mie mi se intimpla lucrul acesta de vreo 6 ani la inceput nici mie nu mi-a venit sa cred ca poate fi posibil mai ales ca pina in acel moment eu nu imi vopsisem parul niciodata si eram o fata dintr-un mic orasel ajunsa in Cluj la facultate Nu stiu daca ai locuit vreodata intr-un camin studentesc dar aici se ivesc foarte multe posibilitati daca vrei sa iti spun mai multe putem discuta pe mess id: mun_by
Apropo un astfel de post cum l-ai numit tu ma costa intre 30 si 50 de lei, acum nu stiu ce valoare au pentru tine acesti bani si cu citti bani cheltui tu lunar pentru a-ti intretine parul dar mie nu mi se pare a fi mult chiar deloc avand in vedere faptul ca daca mergi intr-un salon sub 50 -60 de lei nu scapi si nu iti face nu stiu ce. eu nu stiu daca as vrea. risc sa raman cheala? Nu meg cum iti poti imagina lucrul asta |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Meg, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Tocmai pentru ca am locuit in camin si cunosc prea bine "posibilitatile" care sa ivesc, nu as risca niciodata ceea ce vrei tu sa promovezi. Ban again! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
by_anca si anca_by?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Are 2 conturi?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mai are. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai, se poate sa-ti faci paru' gratis- te duci sa te oferi voluntar la marile saloane, sau la scolile de coafura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa invete aia sa tunda pe capu' tau
da na, e riscu' tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Parul meu e groaznic!Nicicum nu reusesc sa il asez,sa aiba si el o forma.Ii place liber si intors in toate felurile (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) spre marea mea disperare!
Am crezut ca voi scapa de probleme alegand o tunsoare cat mai scurta,dar parul meu are o vointa proprie si nu ii pasa de ce vreau eu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Unde mai pui ca de cand am nascut a inceput sa si cada(dupa parerea mea prea mult) As vrea un sfat de la cineva care e "sora de suferinta "cu mine si a rezolvat neplacerea. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mai, se poate sa-ti faci paru' gratis- te duci sa te oferi voluntar la marile saloane, sau la scolile de coafura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa invete aia sa tunda pe capu' tau da na, e riscu' tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dap asa e..te duci pe post de cobai intr-un fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am si eu o prietena care s-a tuns gratis la un salon mare, de catre un ucenic in faza terminala, asistat cred de catre stilist, in final ea a fost multumita de rezultat. Eu nu cred ca as fi avut curaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am uitat o data la o emisiune pe Euforia (nu mai stiu daca e si acum, prezentata de Irina, ex Asia). Alegeau niste fete din public, tot asa pe post de cobai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si le tundeau in fata natiunii in functie de o tema (e si asta un mare risc) si apoi comentau operele de arta sau dezastrele naturale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta chiar nu as face nicodata, nici sa ma platesti cu sume considerabile si sa imi garantezi satisfactii maxim de hairstylistice! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar se pare ca prind la public astfel de emisiuni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 07:24 PM |
|