IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
by_anca
post Jan 20 2008, 12:09 PM
Post #481

Musafir

Buna fetelor eu sunt noua pe acest forum si vreau sa va pun o intrebare

Vreti sa fiti tunse, vopsite si coafate pe gratis?

Eu am prins o chesti tare misto de cativa si sunt super incantata imi pot permite sa-mi schimb nuantele mai des precum si tunsoarea iar eu sun o fire nonconformista asa ca imi prieste nemaipomenit.
Manopera este gratuita trebuiesc platite doar produsele care se utilizeaza dar acestea nu sunt scumpe si sunt profesionale.
Ajutati-ma si pe mine sa pun citeva poze deoarece inca nu stiu cum sta treaba pe acest forum
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Jan 20 2008, 12:14 PM
Post #482

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Anca, suntem femei serioase. Nu mai credem in basme. Un astfel de post se lasa cu ban..."gratis". (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Meg
post Jan 20 2008, 12:35 PM
Post #483

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

eu nu stiu daca as vrea. risc sa raman cheala?

+Quote Post
anca_by
post Jan 20 2008, 12:51 PM
Post #484

Musafir

Ala80 crezi in ce vrei nu vreau sa fac polemica cu tine eu iti spun ca mie mi se intimpla lucrul acesta de vreo 6 ani la inceput nici mie nu mi-a venit sa cred ca poate fi posibil mai ales ca pina in acel moment eu nu imi vopsisem parul niciodata si eram o fata dintr-un mic orasel ajunsa in Cluj la facultate Nu stiu daca ai locuit vreodata intr-un camin studentesc dar aici se ivesc foarte multe posibilitati daca vrei sa iti spun mai multe putem discuta pe mess id: mun_by
Apropo un astfel de post cum l-ai numit tu ma costa intre 30 si 50 de lei, acum nu stiu ce valoare au pentru tine acesti bani si cu citti bani cheltui tu lunar pentru a-ti intretine parul dar mie nu mi se pare a fi mult chiar deloc avand in vedere faptul ca daca mergi intr-un salon sub 50 -60 de lei nu scapi si nu iti face nu stiu ce.

QUOTE(Meg @ Jan 20 2008, 12:35 PM) *
eu nu stiu daca as vrea. risc sa raman cheala?

Nu meg cum iti poti imagina lucrul asta

+Quote Post
Ala80
post Jan 20 2008, 12:59 PM
Post #485

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Meg, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !

Tocmai pentru ca am locuit in camin si cunosc prea bine "posibilitatile" care sa ivesc, nu as risca niciodata ceea ce vrei tu sa promovezi. Ban again!

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2008, 01:23 PM
Post #486

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

by_anca si anca_by?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Are 2 conturi?

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2008, 02:54 PM
Post #487

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu mai are. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 20 2008, 03:01 PM
Post #488

Musafir

mai, se poate sa-ti faci paru' gratis- te duci sa te oferi voluntar la marile saloane, sau la scolile de coafura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa invete aia sa tunda pe capu' tau
da na, e riscu' tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 20 2008, 03:22 PM
Post #489

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Parul meu e groaznic!Nicicum nu reusesc sa il asez,sa aiba si el o forma.Ii place liber si intors in toate felurile (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) spre marea mea disperare!
Am crezut ca voi scapa de probleme alegand o tunsoare cat mai scurta,dar parul meu are o vointa proprie si nu ii pasa de ce vreau eu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Unde mai pui ca de cand am nascut a inceput sa si cada(dupa parerea mea prea mult)
As vrea un sfat de la cineva care e "sora de suferinta "cu mine si a rezolvat neplacerea. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 21 2008, 07:09 AM
Post #490

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(fortelady @ Jan 20 2008, 05:01 PM) *
mai, se poate sa-ti faci paru' gratis- te duci sa te oferi voluntar la marile saloane, sau la scolile de coafura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa invete aia sa tunda pe capu' tau
da na, e riscu' tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dap asa e..te duci pe post de cobai intr-un fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am si eu o prietena care s-a tuns gratis la un salon mare, de catre un ucenic in faza terminala, asistat cred de catre stilist, in final ea a fost multumita de rezultat. Eu nu cred ca as fi avut curaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

M-am uitat o data la o emisiune pe Euforia (nu mai stiu daca e si acum, prezentata de Irina, ex Asia). Alegeau niste fete din public, tot asa pe post de cobai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si le tundeau in fata natiunii in functie de o tema (e si asta un mare risc) si apoi comentau operele de arta sau dezastrele naturale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta chiar nu as face nicodata, nici sa ma platesti cu sume considerabile si sa imi garantezi satisfactii maxim de hairstylistice! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar se pare ca prind la public astfel de emisiuni.

+Quote Post

101 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 07:24 PM