![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#11
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Vreau sa incerc sa fac o tarta cu spanac, si m-am gandit sa fac aluatul din faina de naut. A incercat careva? eu as vrea sa incerc maine, ma gandesc ca nu are de ce sa nu iasa. Oricum in reteta initiala e fraged, deci, chiar daca se mai sfarama pe ici pe colo, nu-i bai.
In alta ordine de idei, kalua, poti sa imi scrii reteta de la clatitele din faina de naut si de la farinata (nu mai stiu exact proportiile, nu am la mine retetele, ca tot in Rom sunt). Mersi mult, pup :-* |
|
|
![]()
Post
#12
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Buna diotima,
poate te ajuta un copy/paste din fisierul meu cu retete : clatite: faina de naut, iaurt, oua, praf de copt, un praf de sare (nu am proportii) farinata de la Kalua: reteta e mai sus. spor la gatit! |
|
|
![]()
Post
#13
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Mersi mult, ala. POate zice kalua si proportiile la clatitele de naut. Eu nu am facut niciodata, si de aia intreb. :fluierat:
|
|
|
![]()
Post
#14
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
fetele stiti cumva vreun blat de pizza conform?
eu am inventat un fel de blat din piept de pui, oua si linte, de sfaramat nu se sfarma, dar este cam uscat....e bun, dar poate mai are altcineva niste idei. si inca o intrebare:am vazut ca bulionul are gi 40, dar eu fac bulion numai din rosii si sare, iar rosiile au gi 15, deci sa inteleg ca prin fierbere se modifica gi??? Daca e asa s-a dus varianta pizza ca mie nu-mi prea place daca nu are pasta de rosii ... :( mersi...pupici |
|
|
![]()
Post
#15
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
pt blat de pizza poti sa folosesti "farinata", vezi reteta mai sus. eu nu am facut, dar am auzit multe fete spunand ca e ok. atentie sa nu pui ingredientele de la inceput, ci cand aluatul e aproape gata.
|
|
|
![]()
Post
#16
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
mersi mult ala, dar faina de naut voi de unde o luati sau daca o faceti, cum?
eu am intrebat in cateva magazine naturiste, dar nu au avut.... mersi |
|
|
![]()
Post
#17
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
eu am gasit in Bucuresti la Plafar.mai cauta, imposibil sa nu aiba.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#18
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
Post
#19
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
parca intreba cineva daca se poate face orez integral cu lapte, nu? eu am facut in vara, de fapt ii faceam copilului, dar mancam si eu, si asa il faceam conform. Orez integral, lapte 0%, fructoza. Iese bun, aproape nici o diferenta fata de ala "normal" :D
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#20
|
Musafir ![]() |
De ala salbatic parca se intreba :-X
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:32 AM |
|