![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
azi e 23 august, am fi putut fi la manifestatie pe caldurile astea, cu niste casti muncitoresti pe cap, mandri de realizarile patriei.
tralalalaaa cincinalu-n patru ani si jumatateeeeee |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nu imi amintesc deloc de 23 august..si ma bucur.....chiar ma bucur!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai teleenciclopedia a fost si dupa revolutie la tv si daca nu ma insel este si acum...ciresarii stau frumos in biblioteca...desi eram mica si nu am simtit foarte acut comunismul tot nu m-as intoarce la ce a fost...prin ochii celor care au suferit spun clar ca nu apreciez nimic din perioada aia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
...cozile la lapte,ratia de ulei,sfertul de paine,obligatia de a intra in casa la caderea serii,salutul patriotic,...bleahhh (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
un loc de munca dupa absolvire, uneori o casa, respect..
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea strict personala este ca atunci respectul avea valoare de supunere (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
O educatie buna asigura mereu respectul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
da, kary, unde ai mai auzit tu vreodata in viata ta de sex cu profesorul in perioada comunista?
enfin.. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Meg tocmai asta era baiul atunci, ca desi se intamplau multe nu se afla nimic... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Acum fiecare este liber sa vada totul cum doreste si sa-si exprime propria parere...imi pare rau de offtopic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
kary, daca tot am adus eu vorba: iti spun eu sigur ca o familie din anii aia NU ar fi acceptat ca fiul lor sa aiba o relatie cu o profesoara, sa o aduca acasa, sa petreaca nush ce sarbatori in familie.
e un simplu exemplu. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
un loc de munca dupa absolvire, uneori o casa, respect.. ...Pumnu-n gura, tacere, frica, frig, prajituri cu gust de sapun... lacat la gura si minti incuiate de regim. Loc de munca se gaseste si acum, cu casele e mult mai greu, iar respectul ni-l cistigam singuri, nu ni-l dadea oricum comunismul cadou. |
|
|
![]()
|
|
respectul transmis, nu capatat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
enfin.. eu nu spun din propria experienta. vorbesc din ce ne povestea (Destul de des) profa de istorie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:53 AM |
|