![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Nu pot sa trimit mesaje se pare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Eventual trimite-mi tu adresa de email si iti scriu acolo. Da, se pare ca nici nu poti primi mesaje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca noi doua am mai povestit, pe forumul de pe animale.ro (sper ca-i voie sa spun asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), daca ai acelasi id ca si acolo, si, daca e asa, inseamna ca suntem si colege de servici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa iti scriu un pm cu adresa mea de mail. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Hai sa va spun aici, asa o sa poata vedea toata lumea interesata. Sper sa nu fie considerata reclama ca nu e.
Eu merg la SwissStyle, fac epilare inghinala totala. Am facut deja 5 sedinte, mi se pare ciudat ca nu pica tot parul la o sedinta, chiar daca ar creste inapoi dupa aceea. Imi raman petice cu par, poate cele care au facut imi pot spune daca e normal. Pe mine ma costa 280 lei sedinta, si din cate am inteles mustata de ex e 50 euro/sedinta. Si acum sa va spun de colega mea. A descoperit clinica MEDVARIX, la doctorul Ciprian Duta, am inteles ca e estetician. Acolo tratamentul pentru inghinal e 150 euro, oricate sedinte, sau cel putin asa s-au laudat. Acelasi pret e si pentru axila. Am pus-o sa intrebe pentru picioare cat e ca pe mine asta m-ar interesa. Inca nu a fost la epilat, a fost doar la consultatie si trebuie sa merga la sedinte, o sa va tin la curent cum sunt serviciile. Da, se pare ca nici nu poti primi mesaje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca noi doua am mai povestit, pe forumul de pe animale.ro (sper ca-i voie sa spun asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), daca ai acelasi id ca si acolo, si, daca e asa, inseamna ca suntem si colege de servici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa iti scriu un pm cu adresa mea de mail. Da, cred ca suntem colege (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Daca vrei sa vb numarul meu e 5326 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .E mai simplu asa, ca sa nu dau adresa de email pe net... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 29-January 08 Member No.: 3,163 ![]() |
azur_deissima ??? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
[quote name='marioana' date='Jan 30 2008, 07:24 AM' post='143258']
Hai sa va spun aici, asa o sa poata vedea toata lumea interesata. Sper sa nu fie considerata reclama ca nu e. Eu merg la SwissStyle, fac epilare inghinala totala. Am facut deja 5 sedinte, mi se pare ciudat ca nu pica tot parul la o sedinta, chiar daca ar creste inapoi dupa aceea. Imi raman petice cu par, poate cele care au facut imi pot spune daca e normal. Pe mine ma costa 280 lei sedinta, si din cate am inteles mustata de ex e 50 euro/sedinta. La mine la epilarea cu IPL pe fata, dupa fiecare sedinta mi-a cazut tot parul de pe zona care a fost tratata. Nu au ramas portiuni cu par. Dar au mai crescut dupa aia alte fire de par care au fost tratate la urmatoarea sedinta si tot asa. Tratamentele IPL pe fata se fac la interval de 6 saptamani, iar pe corp la interval de 12 saptamani. Asta din cauza ca parul de pe corp are alt ritm de crestere, mi s-a explicat, dar nu mai tin minte. Marioana... nu prea am inteles eu cum ai explicat tu cu cele 3 faze de crestere a parului, dar sper ca o sa ai rezultate bune dupa urmatoarele sedinte. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
azur_deissima nu ne mai acceseaza.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 21-February 08 Member No.: 3,338 ![]() |
walpurgik, eu m-am facut in febr. in timisoara. nu stiu de ce salon vorbesti tu, eu m-am facut la centrul elos si am platit pentru o sedinta la axile 40 de euro. aici e o combinatie intre laser si IPL si trebuie sa faci intre 4 si 6 sedinte. stiu ca se poate face orice zona si orice tip de par (in afara de cel alb). cred ca ce te intereseaza pe tine e si mai ieftin ca o axila. si mie mi-au zis la fel cu rasul intre sedinte. eu dupa o sedinta sunt super multumita! chestia nasoala e ca sunt gravida si nu e recomandat asa ca trebuie sa fac o pauza mai lunga, nu de 6 saptamani cum mi-au zis la inceput. daca te mai intereseaza ceva, intreaba-ma. Sal, si a mers bine cu epilatul? Ti`a mai ramas par? Si eu sunt din Tm si nu stiu unde sa ma duc sa ma epilez definitiv, ai cumva un id de mess ca sa putem vorbi mai mult? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna,,bye |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
150 de E.. si scapi de tot?
cam ieftin.. nuuu? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cunosc o doamna care mereu a avut probleme cu pilozitatea excesiva asa ca din disperare a ajuns la un cabinet pentru a scapa de parul de pe fata.Am vazut'o la 6 luni de la tratament si am ramas socata cat de mult i se zbarcise fata!!!Epilarea definitiva are consecinte, iti pot ramane cicatrici pe fata foarte urate...Ca sa nu mai spun ca defapt aceste termen de definitiv este o amagire, sunt sanse de 50% sa iti apara iar parul dupa cativa ani...
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Ma indoiesc ca i s-a zbarcit fata de la IPL, poate de la laser. Faptul ca IPL-ul indeparteaza parul s-a descoperit cand il foloseau ca metoda de intindere a ridurilor si de tratare a cuperozei ai a altor pete.
Meg si mie mi s-a parut ieftin, se pare ca pana a ajuns colega mea sa isi faca sedintele s-a scumpit putin, ei i-a cerut 200 inghinal si 150 la axila. Plus ca i-au spus ca dupa terminarea tratamentului trebuie sa faca sedinte de intretinere la 3-5 luni, ceea ce mie mi se par mai mult sedintele finale pentru ca intretinerea se face cel mult o sedinta pe an. Ma gandesc ca, probabil ei asigura in pretul asta doar 5 sau 6 sedinte, si restul trebuie sa platesti in plus, iar colega mea ori nu a inteles bine ori au incercat sa o pacaleasca. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary ... eu sunt de parere ca ridurile nu au fost cauzate de IPL. Acest tratament cu lumina pulsata este folosit si pentru intinerirea fetei, idepartarea petelor de la soare, etc, deci e posibil ca doamna sa fi folosit alta metoda de epilare definitiva.
Si de unde ai ajuns la concluzia ca epilarea definitiva 'poate lasa cicatrici foarte urate' si ca sunt sanse de 50% ca sa iti apara parul din nou dupa cativa ani? Vorbesti din experienta proprie sau iti dai doar cu parerea? Eu, dupa cum am mai scris la acest topic, am numai lucruri bune de spus despre IPL. Primul tratament l-am facut acum 3 ani jumate, parul s-a diminuat in proportie de 80%, nu am nici urma de cicatrici, iar dupa fiecare tratament fata arata mai 'intinerita'. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:50 PM |
|