IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Epilare
divi2007
post Jan 31 2008, 05:26 PM
Post #71

Musafir

geoo nu te am mai vazut demult pe aici sau ma inseala memoria (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Feb 1 2008, 01:39 AM
Post #72

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(divi2007 @ Jan 31 2008, 07:26 PM) *
geoo nu te am mai vazut demult pe aici sau ma inseala memoria (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Got me! Partea buna e ca desi nu mai am mult timp ... vin intr-un suflet imediat ce pot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 23 2008, 03:55 PM
Post #73

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Mi-am comandat ieri ceara pentru epilat in tuburi si cu seturi de hartie...stiti cumva daca merg folosite si fara aparat ?am inteles ca se pot folosi si fara...doar le incalzesti la cuptoru` cu microunde...investitia in aparatu` ala este cam inutila...si costa intre 75-100 lei..
Imi poate confirma cineva daca se poate folosi cartusu` de ceara si fara aparatu` respectiv?ca m-am saturat de epilator..ca nu smulge bine si raman fire pe sub piele...
Mersi.

+Quote Post
Bia
post May 24 2008, 10:29 AM
Post #74

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu prea se poate. Te cam frig rezervele alea cand se incing. Eu am si aparat si sunt multumita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post May 24 2008, 12:04 PM
Post #75

Musafir

si eu am aparat si sunt multumita de el,

intrebare: am auzit atatea ca nu stiu ce sa mai cred, e adev ca nu e bine sa te epilezi sub brat cu aparat sau ceara (doar cu lama) pt ca "deranjezi" ganglioni si poti face cancer ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Bia
post May 24 2008, 12:49 PM
Post #76

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(LostWhispers @ May 24 2008, 01:04 PM) *
si eu am aparat si sunt multumita de el,

intrebare: am auzit atatea ca nu stiu ce sa mai cred, e adev ca nu e bine sa te epilezi sub brat cu aparat sau ceara (doar cu lama) pt ca "deranjezi" ganglioni si poti face cancer ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Nu am aparat de epilat ci aparat de incalzit ceara de unica folosinta - ce cel de la salon - .
Am auzit si eu de asta dar nu stiu ce sa cred. Parerile sunt impartite.

+Quote Post
ToothFairy
post May 24 2008, 03:51 PM
Post #77

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Nu stiu daca exista vreo legatura intre ganglionii de la subrat si felu` in care te epilezi...eu ma faceam intr-o perioada cu epilatoru` la subrat,a durut groaznic la inceput,apoi a fost o perioada bine,crestea f f putin par..pana am facut o foliculita...s-ar putea ca foliculita asta,sa produca adenopatii (cresterea ganglionilor din zona respectiva)...pt ca este totusi o infectie..

Pink,citisem pe un forum ce scrisese o cosmeticiana,ca se poate si fara aparatu` respectiv...eu incerc si fara aparat...am inteles ca poti topi ceara ori intr-o oala cu apa ori la cuptoru` cu MU...poate reusesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu,imi cumpar si aparatu`...mersi pt raspuns

+Quote Post
Dodo
post Jul 27 2008, 03:01 AM
Post #78

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,339

Buna tuturor forumistelor, imi sunteti de mare ajutor in a-mi da curaj sa incerc ceara. Am o intrebare insa: eu imi cumpar ceara, dar de unde cumpar un set de benzi? Nu gasesc nicaieri in Piatra Neamt. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 27 2008, 10:56 AM
Post #79

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna! parerea mea, este ca daca nu ai mai folosit niciodata ceara, sa mergi in prima faza la un salon. nu te apuca de capul tau. poti sa.ti faci rau. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Dodo
post Aug 2 2008, 09:22 PM
Post #80

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,339

Intentionez sa merg a doua oara la salon. Pana acum am folosit un aparat electric de la Philips, dar imi cresc fire sub piele. As vrea sa incerc o data ceara calda acasa (dar nu gasesc de cumparat fasiile), sa ma obisnuiesc. Prima data cand am folosit aparatul m-a durut tare si trebuia sa tot fac pauze, apoi m-am obisnuit. As vrea sa incerc la fel acum, dar cu ceara si apoi promit ca merg la salon, ca e mai rapid si mai curat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pana atunci insa... cam de unde as putea cumpara benzile? Please? ;;)

+Quote Post

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:52 PM