![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Dodo, cauta pe google, gasesti persoane care aduc din Italia ceara profesionala, folosita in saloane. Eu mi-am luat tuburile de ceara doar si benzile, fara aparatu` care incalzeste ceara din tuburi, ca le incalzesc la ibric, n`am mai dat inca 70 lei pe aparat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vorbeste cu cei de la salonul la care mergi si intreaba-i daca nu-ti pot cumpara si tie un sul, la urmatoarea achizitie. Unul care sa nu apara pe factura lor, ci pe o alta sau doar pe un bon. Din cate stiu asa a procedat o prietena, deoarece pe oriunde a intrebat vindeaua doar catre persoane juridice.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 12-September 08 Member No.: 4,704 ![]() |
Si-a luat cineva aparat de incalzit ceara?...de unde si cu cat?...ca ma bate gandul dar nu am gasit nicaieri pe nimeni care sa vanda la persoane fizice...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 3-March 13 Member No.: 11,689 ![]() |
Heloo!!! Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva:D....care credeti ca este mai bun incalzitoarele de ceara cele cu roll-on sau celelalte??? .. si in celelalte ce fel de ceara se pune ? la cutie sau? adica cum se pune ceara in acel bol din incalzitor??(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...Multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aml, sincer, nu ma pricep. Eu ma fac acasa, cu epilatorul sau cu ceara (la cutiuta pe care o incalzesc la microunde) si din cind in cind la salon... Imi pare rau.
In ceea ce priveste instructiunile de folosire, banuiesc ca le primesti cind iei "onstromentu". |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-July 14 Member No.: 12,517 ![]() |
Buna fetelor, ma bate gandul sa imi achizitionez un kit epilare ceara cu tot arsenalu, ceara treaditionala spatule pt fata si corp ulei e dat dupa epilat, decantor ceara sau aparat cu rezerva de unica folosinta, am gasit ceva la un pret rezonabil, dar inainte de a comanda va rog daca imi puteti da ceva informatii despre aceste produse de epilat, eu nu am folosit pana acum.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:12 PM |
|