IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
MonicutzaB
post Apr 12 2007, 03:26 PM
Post #291

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

abia astept sa mai aud o parere, kalua. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu zic totusi poate faci rost de o mostra intai sau o alta varianta ar fi sa te machieze cineva la standul lor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 12 2007, 04:04 PM
Post #292

Musafir

Mi-l iau direct ca-s prea lenesa sa ma duc de doua ori in targ si in imediata mea apropiere nu exista nici un magazin cu produse MAC. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sau o pun pe tanti sa ma unga cu el, ma mai plimb prin alte magazine, ma tot uit in fiecare oglinda care-mi iese in cale si dupa aceea ma duc sa mi-l iau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 12 2007, 04:57 PM
Post #293

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine, curajoaso, asa sa faci! eu astept cuminte raportul. adevarul este ca, din cate imi dau eu seama, tu ai un ten fara probleme deci ar trebui sa fie ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 12 2007, 08:44 PM
Post #294

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

ce bine o fi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxxanne
post Apr 13 2007, 02:42 AM
Post #295

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 685

eu mi=am luat dupa lungi cautari , eram tare indecisa , fdt revlon colorstay scrie pe el ca e noncomedogenic , ca si textura e destul de ok da nush sper sa nu-mi faca rau ca am auzit pareri si pro si contra. am mai incercat niste testere cu stay perfect boots no7 si radiant glow tot de la boots care mi s-au parut apa de ploaie amandoua in primul rand ca nu acopereau mare lucru si in al doilea pt ca nu se mentineau ca lumea pe fatza. voi aveti idee de un fdt bun care sa si acopere si sa nu evidentieze gropitele ? adik sa nu fie pudrat ca astea mai mult scot in evidenta gropitele ...ca eu in afara de colorstay ceva mai ok nu am gasit, foloseam avene lichid dar nu mai au in depozit nuanta 3

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 13 2007, 02:56 AM
Post #296

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

monicutza merci mult pt sfat, o sa-l testez cu prima ocazie cu care ajung la mall (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 13 2007, 09:01 AM
Post #297

Incurabil

sper sa-ti fie bun, maria. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post Apr 13 2007, 10:59 AM
Post #298

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Roxxanne, ai facut o alegere excelenta. Nimic nu "bate" colorstay la putere de acoperire. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 13 2007, 03:05 PM
Post #299

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Apropo de fondul de ten care face pielea sa straluceasca am vazut asa de multe fete prin manhattan al caror ten pur si simplu radiaza, exact cum zici tu adica se vede ca sunt machiate (nu pt ca ar fi nenatural ci pt ca am ochiul format pt asta avand in vedere ca am folosit fdt de pe la 12 ani) dar parca stralucesc fara sclipici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si asta mai ales la chinezoaice, japoneze, ele mai mereu sunt machiate SUPERB si de cate ori am fost pe la MAC erau asiatice sa-si cumpere sau sa testeze produsele lor.

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 13 2007, 03:45 PM
Post #300

Incurabil

da, din cate am mai citit si eu asiaticele prefera MAC pentru ca este una din putinele firme care ofera fdt in nuante f deschise si cu tonalitate de galben, nu roz. apropo de asta, ma disperau toate firmele de cosmetice pana acum ceva vreme cu fdt care dadeau in roz. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

66 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 12:08 AM