![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
abia astept sa mai aud o parere, kalua. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu zic totusi poate faci rost de o mostra intai sau o alta varianta ar fi sa te machieze cineva la standul lor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-l iau direct ca-s prea lenesa sa ma duc de doua ori in targ si in imediata mea apropiere nu exista nici un magazin cu produse MAC. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sau o pun pe tanti sa ma unga cu el, ma mai plimb prin alte magazine, ma tot uit in fiecare oglinda care-mi iese in cale si dupa aceea ma duc sa mi-l iau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine, curajoaso, asa sa faci! eu astept cuminte raportul. adevarul este ca, din cate imi dau eu seama, tu ai un ten fara probleme deci ar trebui sa fie ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ce bine o fi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
eu mi=am luat dupa lungi cautari , eram tare indecisa , fdt revlon colorstay scrie pe el ca e noncomedogenic , ca si textura e destul de ok da nush sper sa nu-mi faca rau ca am auzit pareri si pro si contra. am mai incercat niste testere cu stay perfect boots no7 si radiant glow tot de la boots care mi s-au parut apa de ploaie amandoua in primul rand ca nu acopereau mare lucru si in al doilea pt ca nu se mentineau ca lumea pe fatza. voi aveti idee de un fdt bun care sa si acopere si sa nu evidentieze gropitele ? adik sa nu fie pudrat ca astea mai mult scot in evidenta gropitele ...ca eu in afara de colorstay ceva mai ok nu am gasit, foloseam avene lichid dar nu mai au in depozit nuanta 3
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
monicutza merci mult pt sfat, o sa-l testez cu prima ocazie cu care ajung la mall (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
sper sa-ti fie bun, maria. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Roxxanne, ai facut o alegere excelenta. Nimic nu "bate" colorstay la putere de acoperire. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Apropo de fondul de ten care face pielea sa straluceasca am vazut asa de multe fete prin manhattan al caror ten pur si simplu radiaza, exact cum zici tu adica se vede ca sunt machiate (nu pt ca ar fi nenatural ci pt ca am ochiul format pt asta avand in vedere ca am folosit fdt de pe la 12 ani) dar parca stralucesc fara sclipici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si asta mai ales la chinezoaice, japoneze, ele mai mereu sunt machiate SUPERB si de cate ori am fost pe la MAC erau asiatice sa-si cumpere sau sa testeze produsele lor.
|
|
|
![]()
|
|
da, din cate am mai citit si eu asiaticele prefera MAC pentru ca este una din putinele firme care ofera fdt in nuante f deschise si cu tonalitate de galben, nu roz. apropo de asta, ma disperau toate firmele de cosmetice pana acum ceva vreme cu fdt care dadeau in roz. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 12:08 AM |
|