![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am promis ca revin cu impresii in privinta fdt de la dior- forever. Am nimerit culoarea ceea ce e important, nici daca mergeam in magazin nu cred ca o alegeam corect.
Textura super fluida, se intinde f bine, nu incarca, nu da aspect de masca, nu-mi ingrasa tenul (am ten mixt) si lasa piele f catifelata (acu' poate o fi si meritul cremei). Are si un miros f suav de parfum. Il folosesc cam de o saptamana. Nu mi-a aparut cosuri sau puncte negre, nu stiu cat de comodogen e ca nu am citit lista de ingrediente.... Eu il recomand, mai ales acum ca s-a incalzit simteam nevoia de ceva mai usurel (si cel de la MF e destul de fluid) si mai ales de ceva NOU. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3A scriu aici sa nu pierdem detaliile referitoare la fdt-uri
deci Toleriane fluid corector de la Laroche Posay are o textura grozava. Am citit ca un truc pt acoperirea zonelor cu probleme se taponeaza cu putin fdt se lasa sa se 'usuce' putin apoi se intinde peste toata fata un strat de fdt. Eu doar cearcanele le-as mai ascunde si mi se pare ca fdt-ul acesta o face intr-un mod foarte natural |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
s-a notat, Cleo, merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 1-June 08 Member No.: 3,984 ![]() |
buna!...eu sunt noua pe-aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...nu am nici rabdare, nici timp sa citesc toate raspunsurile postate (poate cu alta ocazie), dar din cate am vazut, despre The Body Shop nu prea s-a mentionat (scuze daca ma insel)...a folosit cineva fondul de ten Oil Free Balancing Foundation SPF 15...stiti daca acopera, matifiaza, e noncomedogen?...merci frumos
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca nu ai timp, foloseste functia "search". Daca nu o gasesti, apasa pe tastatura ctlr+ f simutan. Ma tem ca suntem prea ocupate ca sa raspundem fiecarei persoane careia ii este lene sa apese 10 taste.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
s-a notat, Cleo, merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) 3a atentie totusi la gasirea culorii. paleta nu e foarte larga si decat sa para o masca mai bine lipsa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pai da...si n-am gasit produsul decat online... Astia in Ontario nu prea au ce zic fetele, nici YSL nici ce ai zis tu...eventual trebuie sa-mi comand ceva samples...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai si ce game au, 3A? Spune-ne oferta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am si eu fdt Toleriane de la LRP..ce nu imi place la el este ca imi lasa pielea cam grasa dupa cateva ore, il recomand mai mult celor cu ten uscat, sensibil. Ca acoperire e bun si se vede foarte natural pe piele daca il intinzi bine. This post has been edited by sweet_girl: Jun 1 2008, 03:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 1-June 08 Member No.: 3,984 ![]() |
mda...am incercat sa folosesc functia search, dar nu prea ma descurc (cred ca mai am de invatat)...in fine, merci oricum...
|
|
|
![]()
|
|
3a aici l-am gasit in drug store la noi e unul Jean Coutu. oricum unde sint produse laroche posay trebuie sa existe si asta
sweet eu am zona T grasa, desi nu excesiv in ultima vreme si fdt-ul asta e natural pe piele. acopera porii dar nu-i sufoca. ultima serie de fdt de la Lancome m-a dezamagit. ma gandesc ca o fi fost expirat clar e ca se intindea foarte aiurea. trebuia sa muncesc ceva sa am un look natural. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:19 PM |
|