![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Krisztina si de la mine!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acuma am rascolit prin machiaje si am facut un inventar al fondurilor de ten pe care le am. Am o foame insatiabila, obsesie, call it as u like ca altfel nu-mi explic asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/DSC01135.jpg) si totodata nevoia de mai multe. Ieri mi-am mai cumparat un Kanebo si un estee lauder equilizer. Plus o cutiuta de pudra iluminatoare compacta les meteorites, de la guerlain, pe bej, desi aveam inca o cutie neinceputa de meteoriti de toate culorile.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Wow! Ce colectie impresionanta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si care e favoritul?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu am tot asa multe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , de mai multe culori din fiecare pentru a le putea combina. Nu mai vorbesc de pudre: una compacta, una pulbere si una bronzanta... plus doua stralucitoare si inca una bronzanta dar mai deschisa. Si cred ca daca deschid cutia mai dau de cateva.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, nu stiu si sa-ti zic de ce. Pielea mea e cameleonica in sens rau, erupe cand vrea ea, are zone uscate altadata, cateodata e prea grasa. Fiecare din ce vezi mai sus are o functie specifica. Daca imi trebuie un machiaj mai rezistent folosesc unul dintre ele sau pe anumite zone un fel, pe celelalte care au alta necesitate altfel, in functie de coloritul machiajului, daca imi fac un machiaj mai pal sau mai roziu, mat sau radiant. Fiecare isi gaseste functionalitatea. Adecvat tuturor ocaziilor, daca ar fi sa iau numai unul cu mine ramane revlonul, colorstay, fiindca am nevoie de acoperire, din pacate.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am intrebat pt. ca mie, una, imi e tare greu sa-mi gasesc un fdt. Ori nu gasesc culoarea, ori textura nu mi se potriveste, oricum exista un motiv de fiecare data. De-asta am ramas impresionata de ce am vazut si esti de invidiat pentru ca reusesti sa le combini/mixezi dupa necesitati, asa cum ai spus si tu. Este o arta! Eu daca as face asa sigur as iesi curcubeu. Ma bate gandul sa-mi iau spectacular-ul de la Helena R. Oricum, de fiecare data am admirat colectia ta de make-up( fie creioane, pudre etc) si nu numai. Sa ne mai pui poze sa ne mai inspiram. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-August 08 Member No.: 4,512 ![]() |
hi,sunt noua pe aici,vreau sa impartasesc si eu din experienta mea,care nici ea nu e saraca deoarece tenul meu capricios m-a tot gonit in cautare de noi fdt,pai iata eu sunt satisfacuta de cel de la manhattan cover(galben) care matifiaza f bine si pt mult timp,si ofera o acoperire f buna,nu e nevoie nici de pudra. insa pt vara nici eu nu optez pt fond de ten si folosesc bioderma crema nuantatoare matifianta,imi place.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-August 08 Member No.: 4,518 ![]() |
Buna tuturor (IMG:style_emoticons/default/evo.gif) si eu sunt noua pe aici. Sper sa impartasim impreuna experientele pe care le avem cu tenul si multe altele, pentru ca trebuie sa recunosc ca si mie tenul imi cam da batai de cap. Apropo poate ma sfatuiti si pe mine ce fdt e mai bun ( am tenul mixt cu mici imperfectiuni, pete, mici cosuri) Inca nu am gasit un fdt care sa acopere foarte bine si mai ales sa reziste, mai ales acum vara. Poate ma ajutati (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Hypnose!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Din poza lui walpurgik eu il am pe al 2lea din randul de jos, de la stanga la dreapta. De fapt, cred ca chiar ea mi l-a recomandat (desi eu am luat pentru normal/dry skin). Acum e pe terminate. Mi-a placut mai mult decat vechiul Vichy Normateint, nu cred ca imi voi lua altceva.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:18 AM |
|