![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Subscriu la ce a spus Walpurgik despre nuante. Cea care teoretic ar fi pentru tenul meu este prea deschisa, iar urmatoarea este prea inchisa, asa ca eu le combin si ma joc un pic cu ele ca sa obtin un aspect cat mai aux naturelle.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deci pentru un ten alb-brinza pentru care cea mai buna nuanta e ivory, ce-o trebui? si sa fie de-ala de face fata de portelan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, Double wearul este un fdt f bun calitativ. Paleta europeana de nuante este foarte saraca in comparatie cu cea americana. Eu am nuanta Dusk19 parca, americana, si arata f natural pe fata. Nu-l mai folosesc zilnic, c-am observat totusi, ca-mi agreseaza un pic dermatita. Dar trebuie sa fii f atenta la alegerea nuantei. Cel mai bine sa te indrume cineva care se pricepe.
Eu am nuanta 02 Pale Almond din varianta europeana, dar nu mi se potriveste intocmai. Probabil tie iti trebuie cea mai deschisa. Banuiesc c-ar fi 01 Fresco. Aici link cu nuantele |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru`mina. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ori N°02 Pale Almond, ori N°01 Fresco . O sa dau azi o raita.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am vazut ca exista acum 2 versiuni de Double Wear Estee Lauder.
Nu stiu daca au mai imbogatit paleta de culori din Ro dar cand mi-am luat eu, era extrem de saraca. Cea mai deschisa culoare era mult prea inchisa pentru pielea mea alba. Si in afara de inconvenientul asta, mi se parea ca arata si foarte nenatural fdt in sine, ca o masca. Poate ca versiunea noua, mai hidratanta, este totusi mai buna. Maat, dar tu ce vrei sa acoperi, ai spus ca vrei acoperire mare? This post has been edited by sweet_girl: Dec 22 2008, 01:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Pete mici de cuperoza si neste riduri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana de ce nu iti iei colorstay de la revlon, e unul din cele mai bune fonduri de ten, rezista, acopera si ai o paleta de nuante mai variata, nu trebuie sa iti cumperi 2 si sa le combini. De pret nici nu mai spun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bebica, de cind nu m-ai vazut tu am imbatrinit; as lua totusi un Estee. Am o piele tare urita de-o bucata de verme. Stresul si-a spus cuvintul. Dar o sa ma uit si la Revlon. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pina acum am mers pe MaxFactor. Dar parca nu e de-ajuns. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am avut niciun fdt de drogherie pana am citit ce-a zis Paula de Colorstay. Si mi-am luat si-mi place.
Foarte misto de la Estee Lauder este Re-Nutriv Ultimate Lifting Creme Makeup SPF 15. Mie-mi place de fapt toata gama Re-Nutriv (nu ca le-as fi avut pe toate, dar ce-am avut m-a incantat). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, in cazul asta eu ti-as recomanda altceva, in genul a ceea ce a spus Kalua. Double Wear matifiaza pielea, nu se intinde bine daca nu ai pielea foarte bine hidratata si s-ar putea sa iti accentueze ridurile (sa se stranga intre riduri). Eu ti-as recomanda un fdt fluid, hidratant, nutritiv si anti-rid.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 10:04 PM |
|