![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ati citit cartile?(pt sufletul vostru sau pt copii)
Eu nu am avut posibilitatea,dar in schimb am urmarit toate cele 4 filme.Am auzit ca,in comparatie cu filmele,cartile cu harry potter ar fi mult mai interesante. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa-i .... aparusera 3 filme si eu nu vazusem nici unul .... acum le-am vazut ??? .... dar am citit si cartile pt ca eram curioasa ce-i cu fobia asta ..... tare dragute.... JK Rollins are un stil foarte comic .... stiti ca-i mai bogata decat regina Angliei... si era pe ajutor social sau ceva de genul asta cand a scris cartile.... oricum nota 10 pt imaginatie.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 8-December 05 Member No.: 46 ![]() |
EU MI-S FAN INRAIT!
am citit cartile (le am in engleza pe calc, dc imi dai o adresa ti le trimit) si am vazut si filmele, normal!! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
vezi ca sunt si in romana pe venusyana ...eu de-acolo le-am citit
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
venusyana ce e? site?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu am vazut o parte din filmul care fusese pe Pro Tv acum o sapt-doua si m-a cam lasat rece..
mai ales cand am observat ca intr-o secunda sabia scoasa din gatul dragonului (Ca sa vezi :) ) era curata si apoi plina de sange (in imaginea urmatoare). si nu stiu.. nu mi-a placut deloc cum arata phoenixul.. si ce mai era pe acolo. :ametit: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 44 Joined: 10-December 05 From: Galati Member No.: 76 ![]() |
Am un prieten care e maniac Harry Potter.Mi-am zis sa iau si eu primul film sa vad cu ce se mananca frate copchilu' asta ca prea mi-a scos ochii respectivul sa-i caut cartile.Vesel ma fac comod in pat si ma holbez la tv...trec cateva minute pana cand doua personaje se opresc in fata unui zid...hocus-pocus mos craciun si caramizile se dau magic la o parte permitandu-le celor doi sa intre...la faza asta "err...right" scot cd-ul si ma prefac ca am dormit in ultimele minute :) Tot Dune e mai tare, sau ca sa raman in acelasi segment oarecum LOTR.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In cinema ruleaza deja Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I.
L-ati vazut? |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
La Iasi incepe sa ruleze de azi 28.11 , banuiesc ca sunt vandute toate biletele pentru cateva zile cel putin.
Pacat ca nu l-au facut 3D, ar fi iesit fantastic avand in vedere ce efecte se folosesc la 2D |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am restul partilor din Harry Potter pe dvd si o sa il iau si pe asta... Ma mir ca la Craiova e deja pe ecrane. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) insa n-am vazut cozi la intrarea cinematografului...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:59 PM |
|