![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mor dupa vinete cu maioneza (fara ceapa sau usuroi si musai maioneza facuta in casa).
Apoi imi plac foarte mult sarmalele ( in special cele in foi de vita, dar nici cele in varza nu-s de lepadat), ciupercile, mincarurile picante (uneori extrem de picante), mincarea chinezeasca si ciocolata neagra (amaruie). Voi dupa ce mincaruri salivati? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Mie imi place mamaliga cu smantana si cu pui la ceaun :P
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
- Salata de vinete este de departe favorita mea ...dar cea clasica...cu ceapa.
Imi plac vinetele in general: - mancare de vinete cu sos de rosii : prajesti vinetele taiate fasii apoi putin usturoi tocat (cam 2-3 catei) .... adaugi sos de rosii si lasi sa fiarba vanata, cand s-a fiert pui condimente si patrunjel tocat. O bunanate. - vinete parmigiana: adica o musaca de vinete, cascaval si sos de rosii. - snitele dar cele facute cu pezmet si nu cu coca de clatita. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 10-December 05 Member No.: 79 ![]() |
Sufle de conopida.
Peste conopida buchetele, fiarta, pusa intr-o tava unsa, se pune un un sos alb (din 1 ceasca mica de ulei incins in care s-a pus o lingura cu varf de faina si apoi s-a stins cu o cana de lapte) amestecat cu branza rasa, o smantana mare, 6-8 oua, si cateva bucatele de unt. +cascaval ras deasupra. Se face si repede si este neasteptat de bun chiar si pt cei ce nu sunt fani conopida. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Toate pe baza de vinete, sarmale, sosurile pe baza de smantana, tortul Dobos, garnele, bucataria indiana (in Butter chicken m-as putea scalda)...
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am uitat .... ciocolata :frustraree:
|
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mananc orice e cu lapte smantana...si branza
toate ciorbele care le fac eu' si fasolea cu ciolan la cucta cu gogonele..' mananc orice nu-s sclifosita |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
inghetata!
in special cea cu caramel si praline de la Nirvana! uneori ma amuza gandul ca s-ar putea sa fiu dependenta, alteori acelasi gand ma ingrozeste! cat despre mancarea gatita, este ciudat. gatesc orice si o fac bine, imi place sa gatesc, dar de mancat... :( ...friptura cu salata este preferata mea. si salatele de orice fel (care sunt atat de usor de facut!). si fructele. mananc fructe la greu si de cand ma stiu. imi place sa mananc din bucataria altor popoare dar o fac mai mult din curiozitate! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Ciuperci gratinate cu mujdei de usturoi, pui la ceaun tot cu usturoi, salatele cu maioneza facuta in casa (de vinete, ciuperci, telina, ton, boeuf), salatele de legume proaspete cu sos vinegret, porumb fiert si copt, pizza.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Feta, pizza fara carne-mezeluri, si ciocolata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 10:57 AM |
|