![]() |
![]() ![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mananc numai mere buza de iepure si piersici..
Astea-s preferatele. Nu-mi plac portocalele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
imi plac toate fructele si le mananc in functie de sezon!
daca trec 2 zile fara sa mananc macar o fructa e jale! sunt fan fructe ;) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Aproape toate fructele... mai putin prune si gutui.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
banane, mere, pere, caise, partocale, capsuni (iami), cirese-inima porumbelului, pepene in special galben....
Nu mananc: lamaie :-X, prune :-X :-X, piersici (prea zemoase) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Cred ca e mai usor sa le enumar pe cele care nu imi plac: coacaze, agrise, rodii.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
imi plac bananele,kiwi,ananas,piersicile,merele Ionatan,caisele,perele,
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu nu prea suport fructele gen mere,prune,portocale,lamai,caise pentru ca imi fac probleme cu stomacul.
imi plac bananele,piersicile,pepenii galbeni aromati,capsuni,peresi unele cirese...in rest...nu ma omor,mai ales pentru ca imi fac ceva probleme... si sincer eu prefer sa iau vitamine,decat sa mananc fructe,desi stiu ca nu e acelasi lucru...da.... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 30-January 07 From: Cluj Napoca Member No.: 1,117 ![]() |
iubesc capsunile, si rodiile, pepene galben si banane, si mure , zmeura, piersici, caise, cirese, struguri ...cred k imi plac cam toate
mai putin preferate sunt: portocalele, mandarinele, pepene rosu(am mancat prea mult odata si mi-a fost rau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), avocado, mango |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
preferatele mele sunt capsuniile, zmeura, murele, fragaritele, kiwi, portocale, cam toate imi plac mai putin grepfruitul, perele, cel mai mult imi place sa fac salate de fructe si apoi sa pun miere si cereale fitness peste salata iasa super yamii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu mai nou sunt indragostita de pomelo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:37 PM |
|