![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Fetelor, voi ce lotiuni tonice folositi?
Sau.....nu folositi? :ametit: Luna asta nu am fonduri pentru Sensibio H2O asa ca voi folosi un demachiant crema si voi avea nevoie si de o lotiune tonica........sau nu?! Astept sa ma lamuriti voi! :-* P.S. Tenul meu e mixt, sensibil, cuperozic :'( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu o folosesc pe cea de la Nivea si sunt foarte multumita! Si apa termala de la Avene este foarte buna!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Folosesc (ocazional :P) apa Evian (spray) dar nu sunt convinsa ca apa poate tine locul unei lotiuni tonice....Poate?
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Am auzit si eu cu apa termala, dar nu vad cum ar putea tine locul tonicului, pe de alta parte daca e tonic fara alcool ce face fetei? Apa termala oricum e buna pentru fata, asa ca poti sa dai cu incredere. Eu am vazut un tonic fara alcool de la sephora, si nu e nici scump, vreo 140 mii. In rest cam toate contin mai sus numitul, pe care eu nu-l pun pe fatuca mea ever :-
Va pup :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
am folosit multa vreme lotiunea tonica de la yves rocher destinata tenului deshidratat,dar acum nu prea stiu spre ce sa ma indrept, asa ca fac o pauza :)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Mithuna dupa ce am incercat o gramada de lotiuni tonice-fara nici un rezultat ok te-as sfatui sa mai astepti pana iti pui la punct fondurile si sa achizitionezi Sebiumu H2O de la Bioderma.E cel mai bun produs pe care l-am folosit vreodata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu in materie de tonice am folosit pana acum nivea si garnier. insa ambele imi lasau fata lipicioasa, asa ca m-am lecuit de lotiuni tonice. >:(
acum am sebium si imi place. :D dar eu cred ca sebium este mai mult decat o lotiune tonica. oricum eu il folosesc seara fara demachiant in prealabil si nici nu usuca fata, dar nici nu mi-o lasa lipicioasa. am vazut la elmiplant o lotiune tonica interesanta, ptr ten mixt cu apa de trandafiri. stie cineva ceva, are alcool? [move] :-*[/move] |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ariana beibi, Sebium H2O NU este tonic. Este demachiant! :)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Nah ca pe asta bash nu am stiut-o... :-*
Si ce tonic are Bioderma? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Nu cred ca are. Are o apisoara de aia de pulverizat pe fetisoara, dar nici aia nu e tonic. Eau Dermale ii zice, calmeaza tenurile sensibile si fragilizate.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:08 AM |
|