IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Zodia Varsatorului
Vesta
post Jan 26 2007, 07:52 AM
Post #1

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

Ne aflam in zodia Vasatorului, de pe 20 ianuarie pana pe 18 februarie. Ii invit pe reprezentantii sau reprezentantele acestei zodii, sau pe cei care au persoane apropiate apartinand ei, sa ne spuna ce cred ca ii caracterizeaza, cu bune si cu rele, ce ii deosebeste de ceilalti. GNOTI SE AUTON - Cunoaste-te pe tine insuti, asa statea scris pe frontispiciul templului-oracol din Delphi si, subliniez eu, CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI SI VEI CUNOASTE INTREG UNIVERSUL!
Va astept, dragi Varsatori!
Go to the top of the page

+Quote Post
pisoi
post Jan 30 2007, 10:27 AM
Post #2

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,114

Iubitul meu e varsator, e nascut pe 24 ianuarie.......e intradevar o persoana deosebita, de incredere, spirituala.....insa are multe momemte de deznadejde mai ales in ultimul timp, iar eu incerc sa-l sustin, sa-i ridic moralul. Este un om vesel, iubitor, protector, tandru.........uneori posesiv.......gelos.......irascibil, cam astea ar fi asa pe scurt calitatile si defectele lui....

+Quote Post
mermaid
post Feb 14 2007, 02:21 PM
Post #3

Contaminat
*

Member No.: 1,192

fratele meu e varsator, pe 20 ianuarie. mie mi se pare vesel, indiferent si independent. prietena lui zice la fel, si in plus ca e rece.

+Quote Post
katy87
post Mar 6 2007, 01:01 PM
Post #4

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

si eu sunt varsator.:Psunt de acord cu voi la ce ati zis despre varsator,doar cu "rece;e" nu sunt de acord.acum depinde si ascendent..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
TeoRBD
post Aug 10 2007, 03:20 PM
Post #5

Tratabil
**

Member No.: 2,021

Si eu sunt Varsator, ma caracterizeaza nerabdarea, lenea in unele momente, fidelitatea, nobletea, loialitatea si multe altele

+Quote Post
maimutzika
post Aug 28 2007, 02:34 PM
Post #6

Contaminat
*

Member No.: 867

Eu am ascendent in Varsator. Si imi place la nebunie asta, pt k sunt f comunicativa, vesela, expansiva.... nu zic, ca am si eu momentele mele de cadere, k doar sunt capricorn, dar in general imi place sa binedispun! Ce nu imi place, ca uneori sunt indiferenta cu ce sau cine nu trebuie...

+Quote Post
cat
post Sep 3 2007, 01:25 PM
Post #7

Tratabil
**

Member No.: 537

buna
de 3 luni si jumatate am un iubit varsator (13 februarie).....
eu sunt scorpion.....am tot citit ce sanse exista intr-o relatie scorpion - varsator...pareri diferite ..pe mine m-a luat prin surprindere aceasta relatie, deoarece m-am gandit ca pot sa fiu cu un barbat din orice zodie, numai din zodia varsatorului nu.....de unde si vorba: ai grija ce iti doresti sau nu ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
as vrea sa aflu si alte pareri...poate mai sunt pe aici femei scorpion care au avut sau au relatii cu barbati varsatori...
pana acum tot ce pot spune este ca: el este ff rebel, incapatanat, isi iubeste libertatea mai mult decat orice, tine la prietenii lui, este rece, dar si ff saritor, prietenos, sociabil, si extrem de sarmant cand vrea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

va cedez cuvantul si voua ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 3 2007, 05:59 PM
Post #8

Musafir

boyfriendu' meu e varsator....tine foarte mult la libertatea lui,nu e gelos(sau cel putin nu o arata),cand e obosit e f irascibil,e fidel...dar ii cam place flirtul...asa .cat sa stie k nu si-a iesit din mana...si nu vb despre sentimentele lui

+Quote Post
cat
post Sep 4 2007, 12:59 PM
Post #9

Tratabil
**

Member No.: 537

am observat si eu ca nu isi arata sentimentele.....se uita luung la mine, atunci cand am "accese de sentimentalisme" (si asta pt ca eu sunt o sentimentala), dar pana la urma mai face si cum imi place mie (chiar daca bombane) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
si la treaba cu flirtul subscriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) prima data cand l-am vazut vb fff nonsalant cu o chelnerita..am facut niste ochi mari mari..l-am lasat un pic sa vad cam ce face si zice..dupa care la mom potrivit am intervenit frumos si am ramas linistiti la masa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, e distractiv cand il vad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si mai este si un copil mare (toti barbatii sunt copii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) dar al meu e de-a dreptul delicios (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 4 2007, 01:22 PM
Post #10

Musafir

daaa.big baby....poceste cuvintele.."banza,ciobitza,chenvusti" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si cand dormim ii place sa-l tin eu in brate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
dar are si momente cand filozofeaaazaaaa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de zici ca a trait 3 vieti pana acu'

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2025 - 06:32 PM