![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma omoara curiozitatea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
La mine: negrul si albul |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
alb, negru si la mine si cat nu a incercat sora sa ma convinga ca mai sunt si alte culori dar degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Negru, bej, rosu..mai nou portocaliu, albastru, alb. Niciuna nu domina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
50% negru, 40% rosu, 5% portocaliu, mov, jeans/turqoise/bleu/albastru, alb, 5% maro, khaki, roz. nimic verde, nimic galben. am constatat si eu ieri ca imi trebuie chestii verzi...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am avut si eu mult mov, acum incep sa scap de el. O culoare secundara in dulapul meu e albastru (in multe nuante).
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
majoritare culorile pamantului: maro, bej, caramiziu
apoi LESIN dupa verde crud si verde in diverse nuante, apoi iarasi rosu, negru, alb, bleu. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
negru, bej (muuult), maro, gri.
in general culori reci. aaa si mai am cateva bluze rosii, asa, de impresie artistica |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anul asta e anul ROSULUI la mine! so, predominant e rosul, ceva negru, mai mult gri perle, verde crud, dar si maron, olive si roz spre mov...habar n-am cum se numeste culoarea, dar e tare faina, a fost culoarea mea preferata acum doi ani.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Mult maro, verde, portocaliu, ceva rosu, nelipsitele negru si alb. Cam din fiecare culoare am cateva. Un sifonier destul de echilibrat din punct de vedere coloristic.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu am constatat cu aceasta ocazie ca sunt o persoana destul de monotona.... adica, dr wise, la mine de vreo 4-5 ani e anul rosului........
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:48 PM |
|