![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
offffffff eu de cateva zile numai pot de ureche si de masele,am tras curent.am luat o multime de pastile,dar degeaba. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cand ma trage curentul imi fac o corneta din ziar si il pun in ureche apoi dau foc si asa scap de curent sau cu o tigare e babeasca metoda sa nu radeti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu tigara stiam, dar de cornet...mi se pare cam riscant (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si ca sa fiu on topic: azi ma simt cam sictirita.. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
la cornet nu e riscant daca e cineva langa tine pt ca de una singura nici eu nu ma puteam descurca, oricum procedura se efectueaza in baie asa nu e nici un pericol, eu de cand am descoperit ca se poate si cu tigare am lasat corneta deoparte
eu azi ma simt mai bine decat ieri dar nu stiu pana cand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu am o problema.
vor sa imi iasa maselele de minte si in partea dreapta sus si in stanga jos (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si de la ele ma doare si gatul si abia abia pot sa mananc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
multumesc! divi si nu rad de ce ai spus tu,chiar stiam,dar nu mi-a trecut prin cap.sa vad de unde iau o tigara,k eu nu fumez.ii fur lu tata o tigara.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topicul seamana foarte mult cu barul; ori raminem pe subiect si ne referim strict la sanatate, ori il inchidem. Voi alegeti.
|
|
|
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
azi nu mi-a fost bine,a fost cald, am iesit foarte putin din casa, am mancat o sg dat la 3 si ma simt ff balonata... vine noaptea va fi mai cald si simt ca maine va fi la fel...Pe vremea asta va recomand lichide
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe mine ma dor toate oasele, muschii... de la "sportul" cu mutatul, cred ca singurele parti ale corpului meu care nu sufera de febra musculara sint urechile... Si am o stare de oboseala generala crunta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Diana si eu sunt in aceeasi stare de oboseala. Si partea proasta este ca nu am timpul necesar sa iau o pauza. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:46 AM |
|