![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 20-May 07 From: rom Member No.: 1,670 ![]() |
la spitalul judetean Ploiesti , sectia chirurgie II,de 3 saptamani zace intr-un pat un batran cu ambele picioare amputate
are nevoie de ajutoeul unei fundatii , sau a oamenilor buni nu are familie, doar o pensie de 4 milioane cu care ar vrea sa se duca la un camin-azil de batrani daca l-am putea ajuta fiecare cu ce putem , am face un lucru bun in fata lui Dumnezeu Pe mine m-a impresionat situatia lui si m-am hotarat sa scriu aceste randuri ,l-am cunoscut deoarece il vizitam zilnic pe sotul meu la spital si se afla in acelas salon cu el. Acum 2 zile sotul meu s-a externat , si-a luat la revedere de la el, iar batranul cu lacrimi in ochi l-a rugat sa nu uite de el....si chiar nu avem cum uita sau cum sa fim indiferenti....!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ai putea da un nr de cont, banca, adresa bancii si codul swift al bancii ca sa poate face lumea o donatie, dupa cat vrea fiecare.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:53 PM |
|