![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
salut.ei stiu bine ca fiecare fata vrea altceva decat are fetele cu par ondulat il vor drept si invers cele fara volum doresc volum,ei bine eu nu doresc volum.parul meu este des si de aceea de fiecare data cand fac baie capat un volum mare si nu mi place...ar fi o solutie sa ma tund si sa l filez dar dupa o perioada creste mai desc si iar volum din plin.ce ma sfatuiti sa fac sa scap macar din volum macar putin...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sa imi dai mie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum serios,se mai plangea si kitten,daca nu ma insel.din cate imi aduc aminte masca cu lapte de la kallos ii plostea parul.... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Il pleosteste in asa hal ca dupa aia te rogi sa se mai umfle ptin. In general orice balsam/masca/crema de intretinere care e aplicata pina la radacina il pleostestefoarte tare.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
ar fi o chestie sa incerc masca,dar pentru ce este masca pentru pleostire? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .nu ar strica sa testez,ca volum nu cred k o sa mai capat de la masca asa ca ms fetelor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .in curand am sa ma duc sa-mi cumpar.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aby, fara suparare, nu stiu sigur daca faci mistouri, insa daca da, abtine-te!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:45 PM |
|