IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> A plecat si nu s-a mai intors, Are probleme psihice?
emaamy
post Aug 19 2007, 09:55 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,061

am si eu o dilema
prietenul meu a disparut din peisaj,de vreo trei zile,il sun si nu imi raspunde
nu stiu cum sa privesc lucrurile
niciodata nu mi-a facut o astfel de "surpriza" si de aceea nu stiu ce sa fac, sa ma despart ,sa fiu furiaosa pe el ,sau sa ma ingrijorez ( ceea ce de altfel chiar snt )....
dilema mea consta in faptul k are la mine o mare parte din lucrurile lui , haine, periuta de dinti tot ...si brusc nu reusesc sa dau de el....
ne-am ciondanit e adevarat ,ultima oara cand ne-am vazut ,dar, stabilisem k vine sa isi ia bagajul,insa el nu a aparut si nici la telefon nu raspunde,atunci cand nu vrea sa vorbeasca cu mine imi inchide si gata ,eu stiu k e suparat si nu vrea sa raspunda,dar, stiu k e ok ,acum sun si nu raspunde ,si am sunat si dupa un numar pe care nu -l are si nimic,si l-au sunat si niste prieteni comuni si nimic.
prietenele mele imi spun k probabil e plecat la munte,la mare si si-a uitat telefonul sau ii este rusine sa raspunda
rusine ar trebui sa ii fie pt k toata saptamana am chitai sa mergem impreuna undeva si a zis k vedem.....sa plece si nici macar sa-mi spuna ar fii culmea
totusi,ar fi putut sa i se intamplec ceva - varianta pe care nu o prefer - mai bine face misto de mine si gata ( rezultatul ar fii sa ne despartim),cum aflu dk e ok, am un nr de telefon al unui prieten de-al lui ,dar,nu stiu ce sa fac , sa sun ,sa nu sun ,dk mai rau ma fac de ras ........help:((
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2007, 10:08 AM
Post #2

Musafir

Bine-ai venit la noi, emaamy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In primul rand te rog sa nu mai scrii cu k, e neplacut la citit si, de altfel, interzis pe acest forum.

De cat timp sunteti impreuna? Cati ani aveti?
In general cand cineva isi pune palma-n fund si dispare iti spune fara cuvinte ca nu-l mai interesezi.

+Quote Post
emaamy
post Aug 19 2007, 10:12 AM
Post #3

Contaminat
*

QUOTE(kalua @ Aug 19 2007, 11:08 AM) *
Bine-ai venit la noi, emaamy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In primul rand te rog sa nu mai scrii cu k, e neplacut la citit si, de altfel, interzis pe acest forum.

De cat timp sunteti impreuna? Cati ani aveti?
In general cand cineva isi pune palma-n fund si dispare iti spune fara cuvinte ca nu-l mai interesezi.

pai,cam asa e , doar ca e cam ciudat sa nu vina sa-si ia lucrurile ...
eu am 23 ,el 25 ,si relatia e doar de 3luni

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2007, 10:17 AM
Post #4

Musafir

Lucrurile poate sa si le ia si dupa o luna sau doua ca doar o mai avea si alta periuta de dinti si alte haine.

+Quote Post
angeldust
post Aug 19 2007, 10:21 AM
Post #5

Musafir

eu inclin sa cred ca te baga intentionat in sperieti cu chestia asta, adica vrea sa iti dea o lectie dupa capul lui sau ceva de genul asta. Nu cred sa fie nimic rau, daca era aflai deja, ca stii ca vestile proaste circula repede. Sau poate pur si simplu si-a luat o vacanta si nu are chef sa vorbeasca cu tine pentru ca nu are chef de cearta si de dat explicatii. Eu zic sa stai pe pace, daca are lucruri la tine va veni sa si le ia (dar totusi s-ar putea sa renunte la o periuta de dinti si doua tricouri ca nu sunt asa o avere).
Eu te sfatuiesc sa treci mai departe. Povestea asta cred ca era gata dinainte sa inceapa daca doar dupa 3 luni s-a ajuns la asta.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Aug 19 2007, 10:26 AM
Post #6

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Bun venit emaamy!
Si eu cred la fel ca si Kalua. E un gest foarte urat intr-adevar pentru ca te face sa te gandesti la tot felul de ipoteze dar ...asta este. Dar el parinti nu are? Nu poti sa dai un telefon doar pentru a vedea daca este ok sau nu? Sau, daca te va face mai linistita poti sa-l suni pe acel prieten de-al lui. Totusi, daca nu s-a intamplat nimic rau, sunt toate sansele ca ei sa fie plecati impreuna si atunci...nu ai facut nimic. E vorba aia ca vestile rele ajung inaintea celor bune asa ca eu cred ca sunt multe sanse ca el sa fie doar cu obrazul gros. Varianta cu parintii insa mi se pare cea mai buna penru a te linisti.

+Quote Post
emaamy
post Aug 19 2007, 10:49 AM
Post #7

Contaminat
*

si daca ma cauta ... ce sa fac
sa ii raspund la telefon , sa ma intalnesc cu el, sa ii dau lucrurile sau sa i le dau unui prieten sa ii le dea?

+Quote Post
angeldust
post Aug 19 2007, 11:56 AM
Post #8

Musafir

Imi imaginez ca ti-e greu...dar nu te mai obosi sa cauti raspunsuri, ca de ce si pentru ce a facut asa...unii oameni pur si simplu nu sunt oameni si basta! Tu esti tanara si trebuie sa iti traiesti ca lumea tineretea pentru ca trece al draku de repede. Nu ai vreme de pierdut dupa fundul tuturor dobitocilor carora nu le pasa de nimic si habar nu au ce vor de la viata.
Zi mersi ca au trecut doar 3 luni si nu vreo cativa ani. Sa te mai fi lasat si cu burta la gura si sa dispara apoi ca magarul in ceata sa vezi ce fain era atunci.

+Quote Post
emaamy
post Aug 19 2007, 12:20 PM
Post #9

Contaminat
*

multumesc mult angel dust

esti smart...

+Quote Post
angeldust
post Aug 19 2007, 12:28 PM
Post #10

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu e vorba ca sunt smart...e vorba mai mult ca am fost odata stupid si acum am impresia ca e misiunea mea personala sa impiedic pe toata lumea sa fie stupid (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Anyway, eu as fi fericita sa stiu ca macar 5% din sfaturile ce la dam noi aici sunt receptionate asa cum trebuie si puse si in aplicare. Din nefericire nu se prea intampla asa. Lumea vine cere sfatul, daca e ce vrea sa auda bine, daca nu zice "da...aveti dreptate" si pana la urma tot cum avea de gand inital face (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pe undeva e si normal, ca doar fiecare stie pentru el ce e mai bine, nu am eu cum din 5 randuri sa inteleg intreaga dimensiune a situatiei.

So, you decide! Tu stii cel mai bine care ti-e interesul si cum sa faci sa te scutesti de drama inutila. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 10:19 PM