![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetelor de cateva zile am observat ca am partea superioara a degetului mare de la piciorul stang amortita non-stop.. l-am masat, cremuit dar tot nu trece. De la incaltaminte nu cred ca este pentru ca am aceasta amorteala si cand stau in papuci. Am citit putin pe net ca ar putea fi cauzata de o problema la coloana? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ati avut vreodata asa? Daca da, cum ati rezolvat? La doctor nu pot merge imediat din diverse motive asa ca un sfat, o indrumare mi-ar fi de mare ajutor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Bebe_maria, nu prea te pot ajuta, dar si eu am aceeasi problema cu degetele de la mana stanga. Din ce am citit eu, e vorba de compresia unui nerv, fie la nivelul coloanei, fie altundeva pe parcurs. Incearca sa faci mai multa miscare, eu pot sa zic ca daca merg pe jos sau ma misc un pic ma simt mult mai bine. Si eu tot astept sa-mi treaca de la sine, pana la urma o sa ma duc la medic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Of, am facut gimnastica, masaj, bai fierbinti dar nu trece (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Oricum o sa continui asa si sper sa se mai dezmorteasca macar din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Ok, sa-mi zici cum te mai simti... eu stau de cateva saptamani bune asa si in mod clar stand pe scaun 8 ore pe zi n-o sa treaca...
Presupun ca trebuie gimnastica medicala (eu am si o usoara scolioza), acupunctura ar ajuta si ea... Deocamdata am un tratament homeopatic, n-am apucat sa-l incep, sa vedem daca functioneaza. Ai grija (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si eu am niste oase la bazin care se lipesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) din cauza lipsei de miscare (job-ul meu era cu stat cel putin 8 ore pe zi la computer) si mi-a indicat medicul niste exercitii care sa ma ajute dar in ultima vreme le-am neglijat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , poate de acolo mi se trage si amorteala... e ciudat totusi pt ca eu merg mult pe jos dar intr-adevar nu practic nici un sport.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:08 PM |
|