IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Poale lungi si minte scurta, Despre prejudecata "categorisirii" doamnelor si domnisoarelo
Diana.
post Oct 25 2007, 05:23 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://www.elady.ro/photos/articole/Poalelungisimintescurta25102007EDITF.jpg)
Merita citit:

Ati patit-o si voi? Pentru ca mie mi s-a intimplat. Si nu o data. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Poale lungi si minte scurta?

Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 25 2007, 05:30 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

In primul rand, felicitari autoarei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Si da, am patit-o!! Iar de cand m-am casatorit, daca da sfantul sa ma imbrac intr-o fustita mai scurta, imediat imi atrag critici din partea cunoscutilor, critici voalate in aproporui fine, gen: "Vai, dar mergi la o nunta?" "Cu ce ocazie?"

Da ce, Domn'le! Nu mai poate o femeie sa se imbrace frumos, ca automat trebuie sa mearga undeva? Obligatoriu? Uite ca eu vreau sa ma imbrac in fusta mini cand duc gunoiul! Uite asa, de-a dracului! Sa crape Popeasca de la 3 (o baba centenara) cand s-o uita pe vizor!

+Quote Post
Diana.
post Oct 25 2007, 05:35 PM
Post #3

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Autoarea merita toate felicitarile din lume! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Are dreptate, parol!- daca porti fusta scurta trebe musai sa fii "domnisoara", dupa cum daca porti fusta scurta si mai esti si blonda (cazul meu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) lumea deduce ca esti si "disponibila"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 25 2007, 05:39 PM
Post #4

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Da Maàt, si eu am patit-o...aveam chiar 36 de ani si m-am dus sa-l iau pe fiul meu de la internat pentru weekend eram imbracata cu o fustita de blugi scurta cu tenisi si sosete si un tricou alb...si toti colegii lui au strigat in cor...Stef...te cauta prietena ta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu insa m-am amuzat copios si copilu s-a simtit mandru de mine...Alta data eram in gara cu fiul meu si o babuta a gasit de cuviinta sa ne spuna "mama da ce frumusai sinteti si ce bine semanati" Si cind i-am spus ca eu sint mama si e normal sa semanam si-a pus saraca mina la gura de uimire....pentru mine este amuzant, chiar daca interlocutorul gindeste ca oi fi si fraiera dupa cum arat...de multe ori poate fi un avantaj!

+Quote Post
Fanny
post Oct 25 2007, 05:58 PM
Post #5

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

eu sunt in pantaloni si zi si noapte si,in plus, nu port tocuri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar parca, dupa ce am citit articolul lui Forte (sa ma corectati daca gresesc persoana) parca-mi vine sa fac experimente. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Rossana
post Oct 25 2007, 06:29 PM
Post #6

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

*Pamantul se cutremura, revelatiile se ciocnesc unele de altele in miscare Browniana si lumina intelegerii ma inunda*

AAAAAAAAAA....Deci FUSTA era?!

Eu am 22 de ani, si un corp mai "voluptuos" * care te maturizeaza,asta e*, insa mutrisoara nu mi se pare ca ar arata alta etate...In schimb din "Stimata Doamna" "Dumneavoastra" "Copii ce va fac?*multumesc Domnului ca nu e "nepoteii" (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) " nu ma scoate nimeni.

Am ajuns sa jur ca la urmatorul care mi se adreseaza asa incep sa tip si nu ma opresc pana nu imi zice "pustoaico".

DAR: Nu port niciodata pantaloni, nu detin nimic cu toc sub 7 cm iar fustele si rochiile se aventureaza catre genunchi si sub ca nu prea am ce arata, decat unui arhitect pasionat de forma podurilor de la Cernavoda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Acum inteleg de ce si ca nu sunt singura ce sufera.

Bravos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multe puncte karmice pentru autoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 1 2007, 04:12 PM
Post #7

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Niciodata pantaloni?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

+Quote Post
fortelady
post Dec 1 2007, 04:17 PM
Post #8

Musafir

promit impresii marti cand ma duc la service cu masina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 1 2007, 11:02 PM
Post #9

Musafir

Am vrut si eu sa citesc articolul cu poalele insa nu merge adresa, si-mi pare tare rau, caci eram curioasa. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, unde-l pot gasi, plizzz let me know.
(IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
fortelady
post Dec 1 2007, 11:44 PM
Post #10

Musafir

cauta pe site, la editoriale

+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 01:08 AM