![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
http://www.myheritage.com/celebrity-face-recognition
Eu cica seman cu Renee Zellwegere-72%, Briget Fonda-65%, Jenn Love Jewitt-61% si cu neste barbati de care nu am auzit pana acus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Ha-ha!Si eu cica seman cu Heather Locklear cel mai mult, apoi cu Sandra Bullock si nu mai stiu cine... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu v-as sfatui sa nu mai uploadati fotografii personale pe siteuri la intimplare... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Plus ca rfezultatele vor fi random. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu seman cu o chinezoaica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cu Juliane Moore, cu Mathew Perry, Dulce Maria de la RBD etc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vad ca au totusi si o clauza de privacy. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am fost si eu curioasa si mi-am facut si cica seman cu Barbara Mori (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si cel mai mult cu Elisha Cutbert, adica asta: (IMG:http://lh6.google.com/kisssskooool/RtK4X6vc53I/AAAAAAAAAXE/2xlDVBx-7CA/elisha_cutbert_wallpapers_small_resize.jpg) cum naiba?! :| |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In afara de sprancene nu prea vad ce au in comun Elisha Cutbert si Barbara Mori (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am mai incercat ceva si acum mi-a spus ca seman 78% cu Katie Holmes si 70% cu....Angelina Jolie! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ahh si cu Eva Longoria. Gata, m-am lamurit acum! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Am incercat cu doua poze de cate doua ori fiecare. de fiecare data aceleasi rezultate.
so: in prima cica seman 96% cu Rachael Leigh Cook, intr-a doua Scarlett Johansson 96% (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , Monica Belucci 83% (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ...singura care se regaseste in ambele poze este Kate Beckinsale In concluzie sunt prea misto si mi-e teama sa mai ies pe strada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca nu ati vrut sa ascultati ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cica as semana cu Jean Seberg sau cu Cate Blanchett... nu din teste, ci dupa spusele cunoscutilor. Mie nu mi se pare c-as semana nici cu una nici cu cealalta... dar deh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:09 PM |
|