IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topic
> 3A- Previziuni 2009
3A
post Oct 6 2008, 11:58 PM
Post #1

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Draga Vesta, te rog sa-mi spui si mie ce-mi pregatesc stelele pentru anul 2009 pe plan afectiv si familial.
Nascuta in 1 Martie, 1971 ora 16:30 Bucuresti( ora e cu aproximatie...de juma de ora in plus sau in minus...din pacate maica-mea nu are deloc notiunea timpului). Ziua de nastere anul asta, am serbat-o in Toronto, acasa.

Multumesc mult.
Go to the top of the page

+Quote Post
Vesta
post Oct 17 2008, 11:21 AM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

Indicarea locului unde ţi-ai petrecut ultima aniversare nu mă ajută în condiţiile în care există o eroare atât de mare la ora de naştere. În intervalul de o oră(16-17) este posibil să ai Ascendentul şi casa căsătoriei în zodii diferite, ceea ce schimbă mult previziunile într-o variantă sau alta.
Ai Soarele în Peşti, Luna în Taur şi Ascendentul în Leu. Aparţii unui semn dual, fiind în permanenţă consumată de contradicţii care te sfâşie şi care te fac să fii şovăitoare, nehotărâtă în actele tale. Aparent liniştită, în realitate te frămânţi intens şi continuu. Generoasă şi foarte miloasă, te vei dedica în permanenţă celorlalţi(familie şi prieteni); există tendinţă către instabilitate şi izolare; ai o mare forţă imaginativă, dar eşti tentată să trăieşti la nivel mental şi să ignori planul fizic(eşti o visătoare). Se remarcă o sensibilitate extremă la influenţa celor din jur, fiind în general disponibilă să te sacrifici pentru interesele lor.
Hai să vedem ce spune capitolul afectiv, respectiv casa iubirii şi cea a căsătoriei.
Venus în Capricorn este cam...frigidă şi e nevoie de parteneri extrem de tandri pentru a fi încălzită. Eşti o singuratică, adesea serioasă, calculată, perfecţionistă, încrezută şi cu un autocontrol exagerat; îţi cenzurezi sentimentele, îţi lipseşte simţul frumosului, nu ştii să fii tandră, trecând uneori drept dură în manifestări; iubiri instabile, stranii, mai mult imaginative, înclinaţie spre parteneri mai în vârstă sau mai copţi sau căsătorie târzie.
Dar tot în casa iubirii este un Marte în zodie de Foc peste care vor da în curând nişte tranzite foooarte provocatoare. Şi cum în căsătorie se vădeşte a avea un partener cam predispus unor pierderi financiare sau unor vicii sau pur şi simplu, senzaţia ta de dezamăgire faţă de el se poate să fi devenit extrem de acută, pot avea loc surprize. Dacă ora de naştere este asta, sunt muuulte aspecte care arată, la acest sfârşit de an şi începutul celui următor posibile himere amoroase, trădări, decepţii.
Ar trebui să-ţi fac o corecţie a orei şi să am şi datele partenerului ca să-ţi spun care ar fi „contribuţia” fiecăruia din voi la tutbulenţele care pot apare în relaţia voastră.

+Quote Post
pescarush
post Oct 17 2008, 02:21 PM
Post #3

Musafir

Buna Vesta, 3A nu are internet momentan si m-a rugat pe mine sa raspund. Iti multumeste pentru previziuni si a intrebat daca corectia orei se face in preajma z ilei de nastere si sa mentionez ca la ora actuala nu are partener, fiind divortata. Va lua legatura cu tine dupa ce-si repara calculatorul.

+Quote Post
Vesta
post Oct 17 2008, 02:50 PM
Post #4

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

QUOTE(pescarush @ Oct 17 2008, 03:21 PM) *
Buna Vesta, 3A nu are internet momentan si m-a rugat pe mine sa raspund. Iti multumeste pentru previziuni si a intrebat daca corectia orei se face in preajma z ilei de nastere si sa mentionez ca la ora actuala nu are partener, fiind divortata. Va lua legatura cu tine dupa ce-si repara calculatorul.

Corectia orei de nastere se poate face oricand. Este vorba de un chestionar cu 20 de întrebări privind anumite evenimente importante din viaţa unei persoane şi de o fotografie. Tuturor persoanelor care solicită un horoscop natal complet, le fac automat şi o corectie a orei de naştere.
Înseamnă că dacă este deja divorţată, se cam confirmă ce am văzut eu în casa primei căsătorii.
Sper că 3A o "va pune" curand de un partener, doar daca nu se închide în casă.

This post has been edited by Vesta: Oct 17 2008, 03:14 PM

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 04:02 PM