IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topic
> despre cariera, oscilatii
Cindy
post Oct 11 2008, 05:05 PM
Post #1

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ma pasioneaza mult domeniul asta si am incercat sa imi interpretez astrograma de cateva ori bune la viata mea si as fi foarte curioasa sa aflu si parerea lui Vesta, care e specializata in asta. O sa am rabdare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Avand in vedere ca pot sa aleg doar un domeniu, aleg cariera, pentru ca sunt in perioada oscilatiilor. Ar fi cateva domenii in care mi-ar placea sa lucrez, pe unele le-am incercat, pe altele doar intuiesc ca mi-ar placea. Stiu insa sigur ca nu vreau sa fac ceva administrativ, in care sa simt ca ma plafonez. Anul asta am licenta, apoi urmeaza masterul si sincer nu stiu ce voi alege. Simt ca alerg in 5 directii. Astrele releva ceva? Nu mizez sa imi rezolve problemele existentiale, dar sunt curioasa daca as fi predispusa pe ceva anume.

Bz, 19.07.1987 Buc.-ultima aniversare

Mersi mult anticipat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ai dreptate. ora: 11:30, dupa amiaza.

This post has been edited by sweet_girl: Oct 11 2008, 05:06 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Vesta
post Oct 17 2008, 11:23 AM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

[/quote]

Spune-mi despre ce oră este vorba: 11:30am(înainte de prânz) sau 11:30pm(23:30)???

+Quote Post
angeldust
post Oct 17 2008, 04:28 PM
Post #3

Musafir

Cred ca daca a zis "11:30 dupa-amiaza" se refera la 11:30 a.m ., desi "amiaza" e practic ora 12:00 . Sunt 99,99% sigura, dar mai bine sa confirme si Sweet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 17 2008, 09:51 PM
Post #4

V.I.P.

Da, are dreptate Angel, e vorba de 11:30 a.m.
De-abia astept raspunsul tau, Vesta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai ales ca sunt intr-o mare mare cumpana in momentul asta.

This post has been edited by sweet_girl: Oct 17 2008, 10:11 PM

+Quote Post
Vesta
post Oct 19 2008, 08:03 PM
Post #5

Tratabil
**

QUOTE(sweet_girl @ Oct 11 2008, 06:05 PM) *
Ma pasioneaza mult domeniul asta si am incercat sa imi interpretez astrograma de cateva ori bune la viata mea si as fi foarte curioasa sa aflu si parerea lui Vesta, care e specializata in asta. O sa am rabdare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Avand in vedere ca pot sa aleg doar un domeniu, aleg cariera, pentru ca sunt in perioada oscilatiilor. Ar fi cateva domenii in care mi-ar placea sa lucrez, pe unele le-am incercat, pe altele doar intuiesc ca mi-ar placea. Stiu insa sigur ca nu vreau sa fac ceva administrativ, in care sa simt ca ma plafonez. Anul asta am licenta, apoi urmeaza masterul si sincer nu stiu ce voi alege. Simt ca alerg in 5 directii. Astrele releva ceva? Nu mizez sa imi rezolve problemele existentiale, dar sunt curioasa daca as fi predispusa pe ceva anume.

Bz, 19.07.1987 Buc.-ultima aniversare

Mersi mult anticipat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Nu este o idee prea bună să-ţi faci singură astrograma. Cred că dacă aş fi încercat asta când eram începătoare în ale astrologiei, m-aş fi lăsat păgubaşă să mai continui. De fapt, eu nu o fac nici pentru cei apropiaţi. Ultima tentativă, interpretarea astrogramei pentru un verişor mai bătrâior, la insistenţele mătuşii mele, m-a lecuit definitiv de asta. Şocul pe care l-am avut când am descoperit că respectivul era homosexual şi se corela şi cu mici amănunte demult uitate, ceea ce explica faptul că nu se căsătorise până la 40 de ani şi groaza pe care am simţit-o la gândul că ar trebui să-i spun mătuşii asta au fost destul de puternice ca să nu le uit vreodată. Am preferat să nu mai trec pe la dânsa şi să mă considere o nerecunoscătoare decât să-i amărăsc ultimii ani ai vieţii.
Este foarte dificil de stabilit, în cazul tău, atât Ascendentul, cât şi casa carierei, deoarece câteva minute în plus sau minus le schimbă în altă zodie.
Prin numărul şi calitatea planetelor din ea şi a căror prezenţă nu este influenţată de cele câteva minute, se pot afla totuşi nişte informaţii.
Apare un interes deosebit pentru obţinerea unor poziţii de forţă şi autoritate, succes în viaţă; faimă pe la mijlocul vieţii, posibil celebritate. De asemenea, această localizare indică şi o origine bună şi/sau influenţe pozitive din partea părinţilor, mai ales a tatălui. Îţi pui în valoare foarte bine calităţile proprii.
Înclinaţie spre activităţi cu publicul; eşti foarte agreată de clienţi. Profesiunile potrivite sunt cele legate de activităţi sociale sau în domeniul comerţului. Cariera are un curs capricios din cauza contradicţiei dintre dorinţa de a comanda şi incapacităţii de a te supune ordinelor. Te bucuri de o bună reputaţie datorită fidelităţii tale şi a muncii prestate cu deosebită atenţie.
În plan social, te vei îndrepta spre zone de mai puţină importanţă, strălucire şi va alege domenii mai intime, mai retrase din zona de maxim interes( nu agreezi rolurile de şef, de exemplu). Lucrul cu publicul te atrage foarte mult datorită necesităţii tale de a proteja: aceasta şi memoria excelentă îţi permit să fii extrem de atent cu clienţii. Ai un simţ de proprietate dezvoltat, de unde derivă grija pentru bani şi dorinţa de a tezauriza, de a păstra.
Oricum cariera te va absorbi energic, cu riscul de a trece pe planul doi viaţa intimă, familia.

This post has been edited by Vesta: Oct 19 2008, 08:04 PM

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2008, 08:29 PM
Post #6

V.I.P.

Mersi mult de tot, Vesta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Unele lucruri mi se potrivesc intr-adevar foarte foarte bine! Singurul lucru pe care nu il inteleg este contradictia dintre 2 aspecte: ai spus dorinta de a comanda si incapacitatea de a ma supune ordinelor (mda, asa e) si faptul ca nu imi place sa fiu sef?
As mai vrea sa te intreb ceva. In momentul asta cum spuneam ma aflu intr-o cumpana. Nu stiu exact ce alegere sa iau, pentru ca mi s-au mai propus oferte, mai tentante (si ca remuneratie si activitate) decat ce fac acum. Apare ceva in astrograma? E momentul bun sa fac o schimbare? Sincer nu stiu ce mi s-ar potrivi mai bine, imi plac ambele domenii. Si pe de alta parte mai este si facultatea (ultimul an), pe care nu vreau sa o neglijez. Mi-e teama sa nu iau o decizie gresita. Nu e deloc acum momentul potrivit pentru mine sa fac greseli.

Imi raspunzi daca poti..daca nu, inteleg. Oricum, as vrea sa iau legatura cu tine la un moment dat si in particular, serviciu platit bineinteles. Din cate am inteles, avem si acelasi oras de origine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Intr-adevar marcanta experienta cu verisorul..

+Quote Post
Vesta
post Oct 20 2008, 03:14 PM
Post #7

Tratabil
**

QUOTE(sweet_girl @ Oct 19 2008, 09:29 PM) *
Mersi mult de tot, Vesta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Unele lucruri mi se potrivesc intr-adevar foarte foarte bine! Singurul lucru pe care nu il inteleg este contradictia dintre 2 aspecte: ai spus dorinta de a comanda si incapacitatea de a ma supune ordinelor (mda, asa e) si faptul ca nu imi place sa fiu sef?
As mai vrea sa te intreb ceva. In momentul asta cum spuneam ma aflu intr-o cumpana. Nu stiu exact ce alegere sa iau, pentru ca mi s-au mai propus oferte, mai tentante (si ca remuneratie si activitate) decat ce fac acum. Apare ceva in astrograma? E momentul bun sa fac o schimbare? Sincer nu stiu ce mi s-ar potrivi mai bine, imi plac ambele domenii. Si pe de alta parte mai este si facultatea (ultimul an), pe care nu vreau sa o neglijez. Mi-e teama sa nu iau o decizie gresita. Nu e deloc acum momentul potrivit pentru mine sa fac greseli.

Imi raspunzi daca poti..daca nu, inteleg. Oricum, as vrea sa iau legatura cu tine la un moment dat si in particular, serviciu platit bineinteles. Din cate am inteles, avem si acelasi oras de origine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Intr-adevar marcanta experienta cu verisorul..

Nu, am spus de "contradictia dintre dorinţa de a comanda şi incapacităţii de a te supune ordinelor", în sensul că nu îţi place să ai şefi. În concluzie, ar trebui să fii un şef atât de mare ca să nu fii nevoită, la rândul tău, să dai socoteală nimănui.
Pentru cazurile concrete şi particulare de genul de a alege între două sau mai multe joburi, nici o astrogramă nu poate oferi soluţia. Cel mai bine funcţionează tarotul care îţi arată cum va decurge viitorul în variantele respective, urmând ca TU să alegi care ţi se pare că te avantajează mai bine.
Am văzut că eşti din Buzău, dar eu doar locuiesc doar de peste 25 de ani în acest oraş. De fel, m-am născut si am trăit până când am plecat la facultate, în Brăila. Era greu să "găsesc" o familie aşa de amestecată ca etnii şi religii în Buzău.

This post has been edited by Vesta: Oct 20 2008, 03:14 PM

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 05:40 PM