![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are cineva o reteta incercata pentru pogacele? Am dat un search pe-aici si nu am gasit... Multumesc frumos!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Io reteta n-am, dar ca sa nu mor proasta, ce sunt alea pogacele?
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica nu "se mai exista" pogacele in comertul romanesc?
DEX-ul zice: turtă din aluat de făină de grâu, preparată de obicei cu jumări de porc.. nu stiu cum sa-ti explic altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bulina te rezolva cleo de urjenta tomorrow
tre sa-mi scot antenele din valiza phili ia uite aici pogace cred totusi ca trebuie mutat topicul undevaaaaa... sa videm, altfel se pierde (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleolici ne-a amentinat mai demult cu reteta, numai bine ca intreaba bulina de ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
avem una mica si draguta cu cartofi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) faza e ca eu musai sa le incerc inainte, pt poza de rigoare. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am auzit, nu am mincat, nu am vazut la nici un magazin vreo pogace vreodata in viata....
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie-mi trebuie maine, te rog foarte mult. Da-o in ungureste ca e ok.
Maat poate ca doar in zona de vest a tarii erau. Eu am crescut cu ele in vitrinele patiseriilor... |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
köszi szépen
|
|
|
![]() ![]() |