![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 ![]() |
Buna tuturor din nou ! Stiu ca nu am fost prea activa in ultimul timp, insa acum revin si va voi cere un sfaat intr-o problema putin urgenta. Cum stilul meu vestimentar este putin cam ok,ii puteti spune in orice fel,numai nu anii 80'.
In aproximativ o luna va trebui sa merg la o petrecere si tema este anii 80' .Bineinteles ca ma atrage cam tot ce este nou,insa anii 80' ?Serios, am o vaga idee despre cum era moda atunci, insa nu ceva foarte clar si nicidecum un model potrivit de rochie. Asa ca daca vreuna dintre voi poate veni cu o sugestie potrivita (as prefera o rochie) in privinta a ceea ce ar trebui sa potriveasca v-as ramane foarte recunoscatoare (bineinteles, accesorii, pantofi ... ). Multumesc anticipat si ... sper ca am postat topic-ul in categoria potrivita. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca te poti inspira din ce s-a scris la Look in stilul anilor `90 prin citeva parti... O sa revin cu mai multa informatie.
Boon. Fii atenta. Figura cea mai reprezentativa a anilor `80 ramine Madonna. O idee tocmai buna despre cum arata moda in acei ani este sa ii urmaresti pozele: Madonna in anii `80. Apoi Kim Wilde, Olivia Newton John Iti sugerez o rochie animal print foarte scurta careia sa ii atasezi niste umeri falsi pe dedesubt, o geaca scurta stil MC parca ii spunea, tocuri cui si inalte bine, lanturi groase la git, colanti negri stralucitori, bratari late, cercei rotunzi si foarte mari, make-up strident cu sprincenele foarte bine creionate si ochii cu o tona de kohl si mascara cu kilu`. Daca ai, baga si o pereche de manusi din dantela neagra fara degete. Cam asta ar fi tinuta reprezentativa, cu tot cu accesorii, in mintea mea. Coafura e asa: parul musai tapat (grija sa nu te ia cu lesin cind stai cu capul in jos, eu asa pateam la cit il jumuleam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), intepenit zdravan cu fixativ... Si dupa ce te imbraci si machiezi tu asa, taie-ma daca nu o sa zica lumea ca ai coborit din masina timpului! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cat de tareee! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, daca are rabdare, bag miine un articol pe tema moda anilor '80, cu exemple fixe, la obiect si pozate. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si nu ride, asa ma intoleam eu pe-atunci! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) deci crede-ma ca sint experta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie imi place moda anilor '80! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://elady.ro/showphoto/articole/modanilor80_400.jpg)
Din pacate vom pune miine articolul pentru ca astazi ce s-a facut si suna foarte bine nu a fost salvat. S-a taiat curentul exact pentru citeva secunde, suficiente insa pentru ca materialul sa dispara si sa nu poata fi recuperat. Si era foarte fain, damn it! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 16-July 14 Member No.: 12,538 ![]() |
Haine din anii 80 gasesti pe www.elady.ro (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
GabyNorvasc |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
spam
|
|
|
![]()
|
|
Voi sinteti cu capul, fratilor.. atita spam inversunat, mai rar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:36 PM |
|