![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poate mai imi dati si mie vreo idee ce as mai putea folosi.
Pina acum "regina" cremelor pentru mine a fost cea de la Apidermin. Multumita-s si de cele de la Garnier, dar parca tot Apiderminul e mai bun... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Crema cu lapte si miere de la Oriflame :)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o folosesc acum pt. prima data pe cea de la Elmiplant (cu miere si catina) si sunt f. multumita.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Uite cum aflam care-s mai blondute din fire...
:) Voi aveti senzatia aia de "crapa pielea" dupa baie?! Ca eu mor, mi se pare ca o sa mi se rupa fata in bucatele... :( |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu am descoperit crema de fata cu musetel de la farmec,e super buna
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Am tenul f sensibil.Mai ales dupa baie,exact cum spui si u Diana se intinde f mult de simt ca o sa crape :)
|
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
NIDOFLOR..
am incercat multe creme diverse firme si din alea scumpe...dar parca era mai rau.. ASA ca am ales ceva romanesc si ieftin..Acum sunt dependenta de el..nu chiar in fiecare zi , si imi face super bine...Si eu chiar am avut probleme cu tenul, descuamari..pete ..faze. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am o piele uscata-uscata, dupa ce dau cu apa pe ea simt parca ca-mi ramane mica ???
Cand am probleme mari cu fata ma ajuta numai "Crème Réparatrice" de la Sisley. |
|
|
![]()
|
|
Capsunico, nidoflorul ii medicament.
Il am si eu in casa, e bun mai ales pentru reactii alergice cauzate de detergenti sau substante dubioase. Dar usuca. Daca ma dau cu nidoflor ( se mai intimpla cind simt ca am facut alergie la ceva, de obicei dupa ce fac o calatorie cu trenul) pe moaca, il amestec cu o crema grasa, ca altfel dupa 5 minute am senzatia ca mi se sfarima fata... Stiti ce mai da rezultate la mine? Uleiul de masline- sters fata si gitul dupa baie, cind e pielea mai "insetata". |
|
|
![]()
|
|
Eu dupa ce fac baie,nu ma sters cu prosop si cat e pielea umeda ma dau pe fata si pe corp cu ulei de bebelus din gama Dalin sau Johnson's Baby ::)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:42 PM |
|