![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ni se spune ca sintem egale cu barbatii!
Eu inca mai am indoieli ca am fi privite drept egalele lor... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 7-December 05 Member No.: 7 ![]() |
Ce ne pasa noua ce cred ei? Cateodata suntem net superioare! plus k barbatii se maturizeaza mult mai tarziu decat femeile! nu prin muschi se arata superioritatea......
|
|
|
big.smile |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu ..... nu se pot compara doua "chestii" diferite ..... sa recunoastem asta si noi si ei :)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
acum sa zic si eu. egalitate din ce punct de vedere? :o
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Exista egalitate. Dar ei spun ca 'ei sunt mai egali decat noi' ;D
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista egalitate prin prisma faptului ca suntem cu totii oameni.....dar cam atat
In rest , exista diferente clare intre cum gandeste si actioneaza un barbat si o femeie. Cine spunea ca "barbatii sunt de pe Marte iar femeile de pe Venus" nu tragea concluzii pripite ;) Discutia e foarte ampla , dar e suficient sa aruncam o privire in jur ca sa recunoastem cu sinceritate ca suntem cat se poate de diferiti si e bine ca e asa pentru ca tocmai asta e farmecul.... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
"toate animalele sunt egale, numai ca unele sunt mai egale decat altele".
George Orwell, "Ferma animalelor". :trozneala: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
revin :D
cum se manifesta egalitatea absoluta? unde se simt femeile inferioare/superioare barbatilor? nici o femeie nu este egala cu alta femeie si nici un barbat cu alt barbat. Oamenii sunt de o mare diversitate, si cele mai mari diferente intre ei nu sunt date se sex, ci de educatie, atitudine, spirit, etc, etc. Sa auzim si alte pareri |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
'Copiii si femeilee!!!!'
'Prima data copiii si femeilee!!!!!!' Va suna cunoscut? ::) |
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu suntem egali...
ei sunt mai puternici fizic si noi la suflet ca il avem...lor le cam lipseste.. dar la drepturi si la faprtul ca suntem oameni suntem egali.. In plus noi naste, avem dureri..ei nu, dar fara ei nu le-am avea... deci.. ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:16 AM |
|