![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ce parere aveti ca se intampla cu sufletul dupa moarte?
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
eu cred ca trece in alt trup, insa nu mai stie nimic din viata anterioara, asta ma enerveaza :D
Acum serios, ar fi, teoretic vorbind, prea mult sa tii minte toate vietile prin care treci, overwelming, sau ceva de genul asta? Carrie tu crezi in reincarnare? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Nu, nu cred in reincarnare. :fluierat: Din punctul meu de vedere e o aiureala pentru lenesi: ce nu fac in viata asta, fac in cea viitoare.
Ma refeream la vamile parcurse de suflet dupa moarte. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Eu nu m-am gandit asa...
Cum sa faci in alta viata :o,ce nu poti face in asta, e aiurea. Ma gandeam in sensul ca there is more to this world then meets the eye, kind of thing :D Hai ca aiurez Hai cu vamile astea sa vedem Tu la ce te gandesti? Raul styx, monezile de pe ochii, in unule culturi, cu care trebuie sa platesti aceste vami... |
|
|
![]()
|
|
:) Nu iubita, ma apucasem de citit intr-o vreme, Vamile vazduhului ( 24 de vami) scrisa de un monah ortodox, nu ii mai retin numele. Cert este ca, nu am putut sa o termin :'( intelegi de ce. Ma luasera frigurile subit.
|
|
|
![]()
|
|
Hai ca m-ai facut curioasa, acum vreau si eu sa citesc, cu tot cu friguri... :)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Dupa moarte sufletul timp de 40 de zile ramane in casa in care a trait,pentru ca nu constientieaza faptul ca nu mai are corp.
Dupa 40 de zile trece intr-o alta dimensiune,doar daca nu are treburi neterminate pe pamant.(aceia devin fantome) :-X |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta ar fi varianta populara.
Metempsihoza insa nu este acceptata de anumite religii. Daca in budism si in hinduism, precum si intr-o serie de mituri tribale, din cite imi aduc eu aminte, se crede in reincarnare, in crestinism nu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Se spune ca si in biblie ar fi existat un capitol dedicat Reintruparii(reincarnarii),care ulterior a fost scos.Nu stiu cat de adevarat e..
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca e adevarata sau nu faza cu reincarnarea dar cert e ca mie imi place sa cred ca este . Deh , sunt o lenesa , am mai recunoscut si cu alte ocazii.
Faza e ca , daca nu exista reincarnare , atunci ar fi cam sec . Adica te nasti , suferi cat suferi si apoi mori . Punct. Sau ma rog ajungi undeva in sferele inalte unde ce faci??? Mie imi place aici pe pamant ca sunt masochista rau deci cu siguranta daca o sa existe vreo posibilitate sa ma intorc asa o sa fac :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:41 PM |
|