![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Al meu e Sorin pt. ca-s Oltean :P ...asa ca Vasile nu se potrivea ;D
Iar voi cum va-ti ales?? :D Sorin. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua - ka de la Karina, lua de la Luana, cele doua prenume pe care mi le-au pus ai mei :)
|
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
al meu e bebe mic fiindca asa sunt alintata de prietenul meu, si mi-e tare drag alintul acesta, si in plus cam asta sunt pe langa persoanele de aici :-* , un bebic :P dar imi place ::) :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
al meu are trei parti care au ajutat la formarea lui :
mi = inceputul numelui prezumtiv sta = inceputul numelui de familie co = inceputul numelui orasului unde locuiesc :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :-* :-* :-* :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Catalina - asa ma cheama
77- anul in care m-am nascut |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu am nici cea mai vaga idee! asa mi-a venit in ziua in care mi-am facut contul pe yahoo. si asa ma inregistrez peste tot :D
chiar nu stiu! ca nu intep. io-s albina far' de ac :P :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
"Devdas" nume indian care pur si simplu mi-a placut, iar "2rhyme" imi place sa mai compun din cand in cand.....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt blonda,si asa imi spun profii :fluierat:
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
numele vine de la una din aplicatiile pe care lucram mai de mult
forte- era primul cuvant din numele aplicatiei lady- eram singura femeie din echipa de programare deci numele meu e un fel de 'tipu de la cablu' aka 'tipa de la forte' |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Din Sex In The City (in afara de acel 30, brrr :- ) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:34 PM |
|