![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 11-February 06 Member No.: 209 ![]() |
as vrea sa stiu daca a folosit cineva crema colorata de la nivea :D ...este buna?ce nuante are si cam cat costa?as vrea sa stiu daca poate fi folosit pe post de fond de ten ca m-am cam saturat deja de el :( .... ...mai ales ca vine primavara
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu am avut=o la un moment dat si nu mi-a placut deloc...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Este crema cu fdt, deci 2 in 1, are 2 nuante, natural si bronze, atentie natural e deja destul de inchis (pe site recomanda o combinatie adptrata tenului intre cele 2 variante).
E usoara, uniformizeaza culoarea tenului, acopera foarte finut. Tine destul de mult (are 50 ml). Dezavantaje: e destul de grasa, adica luceste fata chiar daca dai cu pudra peste, se intinde pe gulerele albe, se topeste dupa cateva ore (nu una-doua, dar in fine, nu tine pana seara). Eu am avut de vreo doua ori, dar o foloseam doar vara, la machiaje de 3-4 ore :P. Si costa (inainte) vreo 175 000, acum nu mai stiu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 11-February 06 Member No.: 205 ![]() |
Dar despre crema colorata de la Avon ce imi puteti spune? Denumirea exacta e Chill Out face Illuminator...sau baza de machiaj racoritoare.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Unde se gaseste crema asta de la NIvea? Ca eu nu am vazut nicaieri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pai se gaseste la standuri de cosmetice care au si produse Nivea, nu la farduri (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Ca o paranteza, ceva tot in genul asta, care sa aiba si SPF, nu stiti? Este ceva de la Avon, nu cel de mai sus (de care nu stiu nimic, banuiesc ca e iluminator). Dar totusi de la alta firma, as vrea ceva care sa se numeasca cam asa: tinted moisturizer spf 20-25. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
cel de la avon este o mare tzeapa..nu se intinde uniform si incarca tenul aiurea...cel de la nivea e mai bunutz, insa nu genial
|
|
|
![]()
|
|
Am din cel de la Avon, dar mirosul ma omoara...in rest parca nu e asa rau, mie mi se intinde bine.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Am dat si eu bani pe Nivea .Pe langa ca varianta deschisa * Hell * e bronzata raaauuuu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , mie mi-a umplut tenul de cosuri, de altfel se si simte imbacsita pe fata...ce sa zic, eu am probleme cu "intinsul" fondului de ten in general pentru ca am "pufuletz" pe fata (peach fuzz), invizibil el dar destul de mult ca sa incurce aplicarea...
Oricum, daca inainte faceam spume numai cand auzeam de Avon-uri si Oriflame-uri, de cand va citesc * (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) * m-am lecuit si de Nivea si L'Orealuri. Nu mai ies la shopping decat dupa ce am verificat cu "oficialitatile" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . This post has been edited by Rossana: Oct 23 2007, 10:00 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Nivea nu mi-a placut niciodata.
Mai bine o crema buna ca baza si apoi fondul de ten, pudra si blush. Fac o paranteza: pe vremea studentiei mi-am cumparat un ruj scump, fetele de la camin au spus (cu drag) ca-s snoaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa eu aveam un ruj BUN care m-a tinut vreo 2 ani iar ele aveau vreo 15-20 (nu exagerez) care mai de care mai prost. Pana la urma cine facea economie? Deci mai bine un produs bun, care nu are efecte secundare nedorite, decat 5 produse proaste, unul ca sa contracareze efectele celui de dinainte |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 12:28 PM |
|