![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu ma imbrac mai mult sport,dar am si prietene care in permanenta se imbraca elegant,la 4 ace.
Mie imi place sa ma simt confortabil.Nu suport sa imi pun pantofi cu toc cui cand merg la piata de ex. Ma imbrac elegant doar de ocazii speciale.,in rest jeansi,un top.. :P |
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
evident sport.....doar dc trebui elegant ,da sunt de acord..
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Pai cand imi vine sa ma imbrac elegant, dau jos artileria :P
Cand vreau ceva mai lejer, nu ma imbrac sport ca nu prea am, dar cu ceva casual, adica tot un fel de elegant ??? Si mai sunt perioadele ciudate, cand combin tot felul de minuni :) |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt nevoita sa ma imbrac elegant in 90% din timp. ce-ar mai fi sa ma duc la catedra in blugi? :P
insa cand ies..... sexy 8) sport nu-mi place. nu ma simt feminina. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Eu mai mult casual-sport. Dar cateodata ma mai apuca si pe mine de ma imbrac "frumos", dar cam rar :(. Stand cu copilul acasa, deocamdata, nici nu prea are rost sa ma aranjez... :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
de obicei sport,
in functie de eveniment... elegant! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
O femeie eleganta iese in totdeauna in evidenta, mai ales daca are si ce arata. Insa daca umbli tot timpul asa, la o petrecere sau la o ocazie mai deosebita, nu o sa fie o diferenta prea mare.
Eu ma simt cel mai bine intr-o tinuta sport pentru ca merg foarte mult pe jos, si ma imbrac elegant numai atunci cind situatia o cere. Atunci ma simt intr-adevar mult mai feminina, si ma bucur sa vad ca persoane care in viata de zi cu zi ma privesc normal sau chiar cu indiferenta, se uita in astfel de ocazii la mine, de parca as fi o alta. ::) |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmm, daca ar fi sa judec cupa ce port in momentul asta; adica;
jeansi jerpeliti (din fabrica nu din cauza mea), un hanorack barbatesc si cam labartat pe care scrie "firetrap", cisme stil gheata .... nu pot spune elegant/sport sau casual;pot spune "mi se falfaie style" daca insa ma dezbrac de astea si raman la cei mai superbi g-strings din colectia mea marca "la pela" si in maieutul transparent asortat, rosu cu negru si visiniu, fundite desuete- o splendoare! si daca mai tin cont si de manechiura cu visiniu.... imi schimba parerea admirativ si ma simt feminina. toate pana ajung la sosete; negre, banale, URATEEEEEEEE asa arat eu in momentul asta; "bisexual" |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Patru zile pe saptamana port taioare, fustite peste genunchi sau pantaloni clasici, dar vinerea ;) o dam in alte alea si toata lumea vine la birou in jeans ;). Exista un dress code care ma impiedica sa ma imbrac tot timpul sport ::) - lunea, de exemplu trebuie sa fiu scoasa din cea mai cutie dintre cutii. Si chiar ca ma simt feminina atunci ;), port tocuri de 7 dar nu cui si ma simt foarte bine asa. Insa vinerea este dezmat total :P.
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:o :(
ce parere aveti dupa ce vedeti, este sport, sau elegant???????????? http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=145905 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:23 PM |
|