IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum cuceresti o femeie din zodia...?, Arta seductiei.
blondina
post Jan 20 2006, 12:47 AM
Post #1


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,136
Joined: 8-December 05
From: 7Th Heaven
Member No.: 16



Despre femeia Berbec:
Femeia Berbec stie întotdeauna sa-si farmece admiratorii. Dornica sa împartaseasca sentimentele de dragoste cu cineva (sentimente care, la ea, sunt un izvor nesecat), ea pierde imens de mult timp în fata oglinzii, nu neaparat pentru ca este o stilata, ci pentru ca are un interes imediat: acela de a fi centrul atentiei cuiva.

Elementul Foc care sustine structura energetica a nativilor Berbec este dinamic, ceea ce face ca femeia Berbec sa fie tot timpul plina de initiativa, prinsa mereu în câte o actiune care nu suporta amânare sau animata de un real zel de a începe ceva. Iar atunci când nimeni nu vrea, nu poate sau nu are chef sa înceapa împreuna cu ea sa cladeasca o lume mai buna, singurul lucru care poate fi început este o relatie. Daca relatia va dura sau nu, asta numai bunul Dumnezeu stie.

Desi femeia Berbec este de obicei o dezordonata sau o neatenta, atunci când îsi doreste o relatie devine brusc parfumata, fardata, eleganta.

Daca ea va fi cea care cucereste, acest lucru îi va scoate la lumina feminitatea nebuna, plina de ardoare, chiar exploziva, ce poate ameti de-a binelea un barbat, mai ales daca el face parte dintre cei care considera ca femeia nu mare are secrete pentru ei. În acest caz, al femeii care cucereste, singurul pericol pentru cuplu este tendinta - constienta sau nu - a femeii Berbec de a pastra "conducerea".

Daca femeia Berbec va fi ea cucerita, va face uz de întregul arsenal cu care a înzestrat-o planeta Marte (guvernatorul zodiei Berbec), tocmai pentru ca aceasta energie a Începutului sa fie traita cât mai intens: "mai nu vrea si mai se lasa" (cum spune poetul), "du-te-ncolo, vino-ncoace / sezi binisor, nu-mi da pace" (cum spune o vorba populara), spiritul de contradictie, declaratia de dragoste totala si înflacarata si canalizarea întregii energii catre nevoia de a fi împreuna.

Daca va îndragostiti tare de tot de o femeie Berbec, lasati-va dus de val, dar aveti grija sa va faceti rezerve afective pentru mai târziu. Alaturi femeia Berbec, riscati sa demarati în tromba si sa consumati astfel foarte mult din energia de a merge cât mai departe în aceasta relatie.

Alaturi de femeia Berbec, este recomandabil sa chibzuiti (femeia Berbec nu prea stie ce înseamna "a chibzui" si nici nu practica prea des... sportul asta!) daca veti putea întretine arderea interioara si pasionalitatea pe termen lung. Daca da, atunci urmariti sa gasiti o provocare frumoasa în fiecare zi, un ideal umanitar în a carui realizare sa va angrenati amândoi, sau o disputa filosofica a carei concluzie sa se amâne chiar si la infinit. Fara acest condiment aparent, jocul amoros tinde sa-si piarda ritmul.

Nimic altceva nu "struneste" mai bine o femeie Berbec decât o împlinire erotica pe masura stofei ei de cuceritor. Daca pâna în dormitor barbatul este cel care da directia în relatia cu femeia Berbec, odata ajunsi în pat va sfatuim sa acceptati sa fiti dominat, fiindca veti avea numai de câstigat.

Femeia Berbec este o adevarata initiatoare erotica si împreuna cu ea aveti toate sansele sa descoperiti ca sexualitatea nu înseamna numai amor în forta pentru satisfactia instinctuala, ci o arta adevarata, care nu are aproape nimic în comun cu orgasmul de 3-5 secunde care constituie performanta sexuala suprema a multor barbati din zilele noastre.

Despre femeia Taur:
Femeia Taur este, indiferent de însemnele ei astrale, o femeie bine facuta (chiar si atunci când este o miniona) si frumoasa la modul sanatos. Rareori o sa vedeti o femeie firava, plapânda în zodia Taurului (iar putinele femei Taur de acest fel trebuie de urgenta împlinite corporal, altfel prapadesc influxul astral zodiacal degeaba).

Femeia Taur este femeia care place tuturor, deopotriva pentru senzualitatea ei înnascuta si de care este constienta, cât si pentru sex-appeal-ul pe care intentionat si-l cultiva înca din adolescenta. Buzele frumos conturate si adesea pline, sânii grei si cu severitate strânsi în bluzele mulate ori lasati cu o candida nerusinare goi-goluti pe sub bluzele din materiale usor indiscrete, culorile vestimentare provocatoare contin un rafinament nevinovat ostentativ, care nu urmareste oferta sexuala cât provocarea erotica de factura adolescentina.

Daca este luata prea repede, femeia Taur o sa va povesteasca despre vreo reteta culinara care a impresionat-o în copilarie si pe care o va prepara întreaga viata la fel de bine, ori o sa va povesteasca ce mult i-ar placea sa locuiasca în Elvetia (patria ideala a nativilor Taur). Ca si cum ea, femeia Taur, arata cum arata pentru a tine lectii de gastronomie, nu pentru a fi asaltata de cuceritori!

Nu va lasati pacalit de conversatia nevinovata a femeii Taur! Daca v-a facut dependent de gusturile ei, este posibil sa deveniti admiratorul definitiv al acestei femei suficient de conservatoare si de înzestrate erotic încât sa nu mai doriti sa plecati niciodata de lânga ea.

Pentru a va apropia de femeia Taur, spuneti-i ca este frumoasa (fiindca ea chiar este). Spuneti-i ca va simtiti bine împreuna cu ea (fiindca asta chiar este o realitate). Dar, mai ales, spuneti-i ca va plac casa, masa, draperia, gradina si tot ceea ce ea a pregatit, aranjat, cumparat ca sa va simtiti amândoi ca în al saptelea cer.

Daca ati aflat ca femeia Taur are datorii financiare, oferiti-va s-o ajutati; daca ati aflat ca trece de luni de zile prin fata aceleiasi bijuterii, faceti tot posibilul sa descoperiti ce-si doreste, fiindca, oricum, pâna nu va avea acel obiect, nu se va lasa. Ajutati-o si n-o sa regretati. Invitati-o la o cina nu atât consistenta, cât gustoasa, undeva unde se aduna lumea buna. Iar daca este o natura rafinata, întâlniti-va la o expozitie de arta renascentista si vorbiti-i despre Boticelli.

Toate aceste eforturi va vor fi rasplatite daca sunteti un barbat traditional, pentru care idealul feminin este "si frumoasa, si laptoasa, si devreme acasa". Dupa ce a trezit senzatii tari pentru a avea de unde alege, femeia Taur este un dar al lui Dumnezeu pentru omul ei, caruia îi va darui o relatie stabila, plina de afectiune dar, mai ales, de o darnicie erotica pentru care multe femei o pot invidia. Femeia Taur va face la infinit prajitura ei preferata si, la infinit, farmecele ei sexuale va vor aduce acasa mereu dornic de specialitatea casei: confortul afectiv, belsugul senzual, bunastarea sexuala.

Lasati-va cucerit de felul în care femeie Taur va poate învata sa iubiti viata prin tot ceea ce da gust bun existentei în doi!

Despre femeia Gemeni:
Femeia Gemeni este, în general, foarte grabita. Are multe de citit, multe de scris, multe de aflat, multe de împartasit. Ca si cum, daca nu ati face parte din lista prioritatilor ei informationale, nici n-ati avea cum sa-i intrati în atentie sau în gratii.

Pe femeia Gemeni la o conferinta, la un simpozion, pe salile unei institutii de învatamânt, cu putin înaintea unui examen, într-o librarie, la un chiosc de ziare sau, pur si simplu, vorbind la telefon. Mai ales daca se prinde ca este urmarita, studiata, admirata, stie de minune sa faca pe dragalasa (Mercur, guvernatorul Gemenilor, poate lua imediat orice masca!), pe nestiutoarea, pe neajutorata. Atentie, deci, la aceste "gesturi mentale", semn al unei minti care se misca extrem de repede.

Daca trebuie sa plece la o întâlnire, femeia Gemeni poate decide sa se lase asteptata pentru ca la televizor tocmai se anunta ce se petrece la capatul lumii si, fiindca nu-i place sa-si ceara scuze, va povesti cu înflacarare acea stire, probabil cu multa broderie de la imaginatia proprie, astfel încât barbatul gata sa contramandeze întâlnirea (convins ca el nu are noroc la femei) sa simta ca motivul întârzierii face ca destinul lor în doi sa schimbe soarta omenirii.

Adolescentina de felul ei, femeia Gemeni poate transforma defectul dispersiei mentale într-o nonsalanta fermecatoare, iar absenta unei feminitati insistente sa fie scuzata de inapetitul ei pentru moda, cosmetice si altele de acest gen.

De felul ei, femeia Gemeni vorbeste foarte mult, însa e posibil sa mimeze timiditatea, tocmai pentru a fi sigura ca va cucereste. Nu se da în vânt dupa invitatii la restaurant, dar va face tot posibilul sa iesiti împreuna undeva, pentru a va testa manierele.

În ziua de azi, o invitatie la film deja a devenit depasita. Pretentia ca "pretendentul" sa fie titrat e posibil sa constituie si ea deja o chestiune de moda veche, asa ca un barbat s-ar putea afla de multe ori în încurcatura în fata acestei domnisoare vorbarete, bine informate, istete, pusa pe tot felul de sotii si, mai ales, pe tot felul de jocuri de cuvinte.

Faceti un efort si fiti ceva mai practic. Femeia Gemeni, ca toate semnele de Aer, manifesta o neasteptata curiozitate sexuala dar si o timiditate pe masura în a aborda acest subiect nu neaparat teoretic (la informatii nu le întrece nimeni), ci practic. Spuneti-i ca aveti nevoie sa va ajute la o lucrare de diploma, spuneti-i ca aveti un film nemaipomenit sau ca ati descoperit pe Internet un adevarat scandal planetar despre inelele lui Jupiter. Nu conteaza ca Jupiter nu are inele! Recunoasteti ca v-ati înselat, dar sustineti în continuare ca e ceva interesant acolo, pe acel site, al carui continut nu-l întelegeti prea bine fara ea. Retineti, însa, ca aceasta minciuna nevinovata trebuie sa contina un minim adevar, altfel, femeia Gemeni va iesi ca argintul viu din viata dvs.

Laudati-i telefonul mobil (daca e un model recent), anuntati-o despre un eventual Larousse în format electronic, laudati-va cu biblioteca familiei si aratati-i ultima colectie de servetele pastrata de dvs. din anii copilariei. Treceti inteligent de la domeniul cunoasterii la sfera iubirii, prin preludii delicate, aerisite, sprintare, impregnate de simtul umorului dar si de bun-simt. Femeia Gemeni are o minte agera si-si va da seama încotro bate vântul, asa s-ar putea chiar sa va ajute, daca - retineti! - daca stiti "sa va jucati".

Femeia Gemeni nu are nevoie de un iubit brutal, instinctual, lacom, care sa joace si "în prelungiri". Îi plac barbatii "subtiri", pusi pe sotii, glumeti, cunoscatori ai artei amorului nu ca performanta sexuala ci ca "noutati stilistice". Daca nu va încadrati în aceste cerinte, treceti mai departe.

Femeia Gemeni considera ca o relatie care presupune plimbari, fuziuni amoroase si chiar casatoria se poate termina de la prima conversatie. Desi se pare ca vrea "sa-i faceti capul mare", în realitate asteapta un Fat-Frumos care sa-i umple sufletul cu iubire si timpul liber (nu conteaza daca noaptea sau ziua) cu jocuri amoroase.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
7 Pages V  « < 5 6 7  
Start new topic
Replies (60 - 64)
Pastelata
post May 27 2008, 03:10 PM
Post #61


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 255
Joined: 12-August 07
Member No.: 2,031



Pai nu am zic ca racii sunt obezi, muchachas:)) Cea mai slaba fiinta pe care o cunosc, si care intamplator e verisoara-mea, e rac si e super skinny. Doar ca sunt PREDISPUSI adica...ce a zis sweet. Sunt mai molai, asa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scumpic
post May 27 2008, 05:26 PM
Post #62


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 997
Joined: 17-November 07
From: Bucuresti
Member No.: 2,663



Ba nu sint molai, e multa patima in ei, dar la interior, stiu foarte bine sa se controleze la exterior sa nu se vada asta decit atunci cind vor ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Si eu stiu raci care gatesc foarte bine, nu e vorba de mine bineinteles, dar si eu pe ce am pus mina mi-a iesit, nu am rabdare intotdeauna, asta e, sint pe toane.

Multumim Pesca. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post May 27 2008, 05:40 PM
Post #63


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Cred ca uitam ca zodia nu face omu', ci invers! In plus, ne indepartam de la subiectul topicului care e sa spunem Cum se cuceresc femeile din zodia... nu cum sunt femeile din zodia...
Referindu-ma strict la ultimele zece postari, pot spune cu siguranta ca niciun barbat n-o sa cucereasca o doamna/domnisoara nascuta in zodia rac spunandu-i ca-i molaie, cu tendinte de obezitate sau antitalent la cratita. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post May 27 2008, 08:56 PM
Post #64


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Pastela, mai e o zodie, dar nu e trecuta aici: a alora care se trezesc vorbind si prin ceea ce spun ii jignesc pe cei luati drept "subiect".
Si asta incalca regulamentul, deci atentie marita.
Urmatoarea data nu mai scriu cu rosu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pastelata
post May 27 2008, 09:49 PM
Post #65


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 255
Joined: 12-August 07
Member No.: 2,031



OK, scuze. Nu mi-am dat seama ca jignesc pe cineva:-s
Si eu sunt rac si stiu despre ce vorbiti.
Ah, si apropo. Nici eu nu sunt pro celor care se complac in niste asa zise caracteristici, doar fiindca asa scrie in zodiac. Doar ca remarcasem faptul ca peste tot scrie ca femeile din zodia rac sunt super-extra-mega gospodine si eu observasem, prin exemplul propriu si al oamenilor ce ma-nconjoara, ca la faza asta cu gatitul lucrurile stau chiar pe dos. Nu stiu ce m-a apucat sa va spun voua asta, dar totusi... nu am facut pe nimeni de-aici incapabila sa gateasca, sau mai rau, nu am facut pe nimeni obeza, doamne-fereste. Ziceam si eu, ca stiu zodiacul pe din-afara...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

7 Pages V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 24th September 2024 - 11:03 PM